Colomer destaca “la maduresa i responsabilitat dels agents socials i econòmics del turisme per emetre un missatge d’unitat”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que la signatura de la pròrroga de l’conveni col·lectiu d’hostaleria de la província d’Alacant “és una magnífica notícia i un gest de maduresa i de responsabilitat dels actors socials i econòmics de el món de l’turisme , que en plena pandèmia han emès un missatge d’unitat i d’acord “.

Així s’ha pronunciat Francesc Colomer després d’assistir a la signatura de la pròrroga de l’conveni col·lectiu d’hostaleria de la província d’Alacant, al costat dels presidents de l’Associació Empresarial Hostalera de Benidorm, Costa Blanca i Comunitat Valenciana (HOSBEC), l’Associació Empresaris de hostaleria i Turisme Marina Alta (AEHTMA), l’Associació Provincial d’Hotelers d’Alacant (APHA), i l’Associació Provincial d’Empresaris d’hostaleria d’Alacant (APEHA) i responsables d’hostaleria dels sindicats CCOO i UGT.

Colomer ha ressaltat que “aquest acord és un exemple molt interessant per a tota la societat” i ha incidit que “hem d’observar aquest gest com un fet tremendament positiu en aquest temps, on de vegades hi ha molt soroll i discrepància”, a el temps que ha afegit que “aquest és un exemple d’unitat, de saber què és l’important i el diàleg i consens sempre són grans inversions”.

Previsions Pont del Pilar

Pel que fa a les previsions d’ocupació per al proper pont del Pilar, Francesc Colomer ha assenyalat que “en aquest temps és molt difícil tenir previsions ja que hi ha moltes reserves d’última hora que condicionaran el resultat final”.

El titular de Turisme ha assenyalat que “són dies que es presenten dinàmics i malgrat que la situació no és com per treure pit, partim d’una situació relativament positiva en virtut de la situació epidemiològica que estem vivint”.

Colomer ha animat a la ciutadania “a triar la Comunitat Valenciana” per passar aquests dies, i ha recalcat que “som un destí que presenta diferents atributs i valors per atraure els ciutadans a descobrir i redescobrir la Comunitat”. En aquesta línia, ha recordat que les persones residents a la Comunitat Valenciana “som uns dels principals emissors per a nosaltres mateixos”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: