Colomer destaca la importància del treball en equip per impulsar la planificació turística de les destinacions

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat a través de videoconferència a la inauguració de la Fira Universitària de Turisme de la Universitat d’Alacant (Futur VI).

Futur VI porta per lema ‘La Costa Blanca des dels cinc sentits’ en aquesta edició i es divideix en 5 seccions, cadascuna dedicada a un sentit, des de les quals es pretén mostrar la Costa Blanca atenent criteris de sostenibilitat, accessibilitat i objectius plantejats a l’Agenda 2030.

Francesc Colomer ha destacat “la importància del treball en equip per impulsar la planificació turística de les ciutats i destins” i ha incidit que “l’ecosistema turístic només pot ser una victòria d’equip, per això la meva primera recomanació és vetllar per l’interès general que es diu territori turístic”.

A més, ha recalcat que “la ciutat turística ha de ser sostenible i intel·ligent però, sobretot, planificada perquè la felicitat desembarqui a la vida dels altres” i ha afegit que “el codi ètic i l’hospitalitat han de ser eixos han de transpirar una ciutat turística”.

Finalment, ha felicitat els alumnes de la Universitat d’Alacant i ha assenyalat que “aquest espai universitari, on es comparteixen els valors del turisme, és fonamental en un sector que necessita constantment cultivar i premiar el talent”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: