Colomer destaca la importància de “consolidar els projectes de Temps i Introducing Castelló per impulsar posició i rellevància turística”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha subscrit a Castelló de la Plana els convenis de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i les associacions Temps i Introducing Castelló.

Francesc Colomer ha assenyalat que es tracta de dos convenis de col·laboració “d’enorme importància, perquè les dues associacions tenen una base territorial claríssima i també una base de teixit productiu”.

Així mateix, ha destacat la importància de “consolidar els projectes de Temps i Introducing Castelló per impulsar posició i rellevància turística” a través de la professionalització.

Conveni amb Temps

Francesc Colomer ha signat amb el president de Temps, Joaquín Deusdad, el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’associació Club de Producte dels Allotjaments d’Interior de la Comunitat Valenciana-Temps per impulsar accions de promoció i comercialització de l’oferta turística de interior de la Comunitat Valenciana en 2021.

Colomer ha ressaltat que “Temps és una associació que aglutina empreses, productes i allotjament de l’àmbit rural amb inquietud per la qualitat i per la superació”, pel que ha defensat que “ofereix un model turístic des del punt de vista de tota la Mediterrània rural que resulta molt interessant “.

A través d’aquesta col·laboració, Turisme contribuirà amb un import màxim total de 75.000 euros per desenvolupar diferents actuacions a favor de la millora constant de la competitivitat de l’turisme d’interior.

Entre les actuacions que es van a desenvolupar destaquen diferents campanyes en mitjans de comunicació i accions de representació en diferents fires de turisme com Fitur, Fira de Cocentaina, o la WTM de Londres, a més del desenvolupament de suports de comunicació basats en experiències a l’interior de la Comunitat Valenciana, entre d’altres.

Conveni amb Introducing Castelló

Francesc Colomer també ha subscrit amb el president de Introducing Castelló, Javier Gallego, el conveni de col·laboració entre Turisme CV i l’associació Club de Producte Turístic Introducing Castelló per a la realització d’accions de promoció i màrqueting de l’oferta turística de la província de Castelló durant l’any 2021.

A través d’aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destinarà un màxim de 90.000 euros per al desenvolupament d’accions promocionals amb l’objectiu de donar a conèixer les possibilitats que ofereix la destinació Castelló i Comunitat Valenciana.

Així, està previst que l’Associació Club de l’Producte Turístic Introducing Castelló dugui a terme un pla d’acció que inclogui una assistència tècnica en agència de viatges per a l’elaboració de productes que conformin l’elaboració del Club de productes. També contractarà una assistència tècnica en comunicació per gestionar l’estratègia de comunicació.

Així mateix, Introducing Castelló impulsarà la plataforma especialitzada http://www.introducingcastellon.com; i s’impulsarà un Pla de Màrqueting.

Francesc Colomer ha ressaltat que “hem de tenir cura de la província de Castelló en base a un procés de superació de l’amateurisme en direcció cap als criteris professionals i de consolidació d’una indústria que té per davant un gran recorregut” i, en aquest sentit, ha ressaltat el treball que realitza el Club de Producte Turístic Introducing Castelló.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: