Colomer destaca el suport de Turisme a Riba-roja de Túria per potenciar el seu patrimoni cultural, històric i gastronòmic

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat el suport de Turisme Comunitat Valenciana a Riba-roja de Túria per potenciar-ne el patrimoni cultural, històric i gastronòmic.

Francesc Colomer ha visitat a la localitat de Riba-roja de Túria el Jaciment Arqueològic de València la Vella, una fortificació visigoda que s’ha condicionat per a la seua interpretació i visita amb la col·laboració de Turisme.

Colomer ha destacat la rellevància del jaciment i que “la cultura visigoda ens pot permetre la diferenciació i especialitzar-nos en un àmbit de la història molt interessant”.

“La diferenciació és un dels objectius de la política turística que busquem i la capitalitat de Riba-roja a la cultura visigoda és per a nosaltres un motiu d’enorme interès”, ha assenyalat. “Aquí es veu perfectament un recurs i la seva evolució per transformar-lo en un producte turístic i comercialitzar-lo connectant amb la gent”.

El responsable de Turisme ha explicat que “estem molt a prop de València, un punt de gran recepció de turistes internacionals que cal aprofitar” i que aquest jaciment “compta amb la proximitat de l’Estació de Metro i aquesta readaptació per rebre visitants situen a Riba-roja de Túria com un punt de referència”.

L’alcalde de la localitat, Roberto Raga, ha destacat que “a Riba-roja de Túria tenim grans jaciments respecte a l’època visigoda” i ha assenyalat que “aquest jaciment és emblemàtic i gràcies a la subvenció de més de 100.000 euros de Turisme Comunitat Valenciana per posar-ho en valor, ara serà més popular perquè la gent pugui venir a visitar-lo”.

Després de la visita al jaciment, Colomer i Raga han desplaçat a comprovar les obres del nou Espai de Gastronomia, on es duran a terme accions gastronòmiques encaminades a la difusió de l’anomenat secret visigot.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: