Colomer defensa el lleure segur i responsable com a part de la marca turística de la Comunitat Valenciana

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat la importància d’al sector de l’oci dins la marca turística de la Comunitat Valenciana perquè és un factor fonamental d’inspiració a el viatge.

El secretari autonòmic ha participat en la presentació de la nova campanya de publicitat de la Federació d’Oci i Turisme de la Comunitat Valenciana ‘La indústria de la felicitat. Consum. Oci. Turisme. Gaudeix-, primant mesures de seguretat ‘, al costat de el president de l’entitat, Víctor Pérez, el seu secretari general, Juanjo Carbonell, a més del president de l’associació de consumidors Avacu, Fernando Móner.

El secretari autonòmic ha reivindicat la importància i professionalitat de el sector de l’oci reglat, tant nocturn com diürn, que compleix amb els protocols de seguretat sanitària i de qualitat, com els determinats per l’ICTE, Institut de Qualitat Turística d’Espanya. “No es pot generalitzar, no poden pagar justos per pecadors”, ha afirmat.

Francesc Colomer ha assegurat que “tant empresaris i professionals com clients han de tenir la màxima responsabilitat i hi ha una normativa i un règim sancionador per insistir en la pedagogia de la prudència”.

El secretari autonòmic de Turisme ha insistit en la importància d’aquesta pedagogia també per referir-se a la reunió mantinguda aquest dijous al costat de president de la Generalitat, Ximo Puig, amb 24 cònsols de diferents països per explicar les mesures de seguretat aplicades per garantir que la Comunitat Valenciana és una destinació turística segur.

Protocols de seguretat en els habitatges turístics

El secretari autonòmic de Turisme ha reivindicat també l’esforç realitzat pels gestors d’habitatges turístics reglats per oferir les majors garanties de qualitat i seguretat als usuaris.

Francesc Colomer ha comprovat com s’apliquen els protocols de desinfecció prèvia al lliurament de claus, presa de temperatura als clients abans de l’entrada i posada a la seva disposició de gel hidroalcohólico i informació útil de seguretat.

El secretari autonòmic ha visitat un dels apartaments turístics de l’Associació d’Habitatges de Lloguer per a Estades Curtes de València.

Informació i Foto: Generaltiat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: