Colomer assisteix a ‘Fitur Screen’ a la presentació de la nova sèrie ‘Paradís’, rodada a la Comunitat Valenciana

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat aquest dijous en la presentació de ‘Rodar a la Comunitat Valenciana’, que ha tingut lloc a l’estand que Turisme CV té en ‘Fitur Screen’, espai ubicat al pavelló 6 d’Ifema , i que aquests dies promociona el turisme cinematogràfic de la Comunitat Valenciana a Madrid.

Durant aquesta presentació s’ha fet públic el tràiler de la nova sèrie de Movistar ‘Paradís’, juntament amb un vídeo amb declaracions de el director i actors sobre la seva experiència de rodar a la Comunitat Valenciana. Una sèrie, rodada en localitzacions de la Costa Blanca, així com a diferents municipis de la província de València i Castelló, i que segons Francesc Colomer “vertebra la Comunitat i ens ajuda a fidelitzar”.

El titular de Turisme ha assenyalat que “la Comunitat Valenciana acudeix com en edicions anteriors a ‘Fitur Screen’, amb l’objectiu de constituir-se en l’espai comú sota el qual s’agrupen les diferents ‘Film Offices’ de la Comunitat Valenciana”. A el temps que ha posat èmfasi que “la relació de l’turisme amb el cinema i amb la vida és un triangle extraordinari”.

A més, ha assenyalat que “la quantitat de missatges que transporten un territori a través del cinema ens sembla una manera meravellosa de promocionar-nos en el món”.

Turisme CV compte en ‘Fitur Screen’, amb un estand de 20 metres quadrats, en el qual tenen cabuda les estratègies promocionals relacionades amb el turisme cinematogràfic de la Comunitat Valenciana. “La nostra presència a ‘Fitur Screen’ és un pas més en la coordinació de les ‘Film Offices’ de la Comunitat Valenciana, sota el paraigua de València regió Film”, ha assenyalat Colomer.

Aquest any cal destacar que, al costat dels rodatges de pel·lícules i sèries, la Comunitat Valenciana celebra l’Any Berlanga, que tindrà la seva culminació amb la gala dels premis Goya 2022, que se celebrarà a València.

Finalment, Colomer ha incidit que “Berlanga va saber atrapar el geni artístic valencià i va connectar amb l’ànima de la Comunitat”. Per al president de Turisme CV “l’Any Berlanga és molt important per a nosaltres, i tant de bo sigui per a la recuperació turística i per la de cinema a les sales”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: