Colomer apunta l’inici de la normalització del mercat britànic a la Comunitat Valenciana després de l’aixecament de la quarantena als britànics

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “les noves mesures d’eliminació de restriccions als viatgers britànics vacunats amb la dosi completa estimularan la dinàmica d’aquest mercat a la Comunitat Valenciana i ens permetrà veure amb esperança el futur”.

Segons ha apuntat Colomer “s’evidencia ja que hi ha un increment de vols procedents del Regne Unit a l’agost i setembre a la Comunitat Valenciana”, fins i tot algunes aerolínies com Ryanair han decidit mantenir les mateixes línies que en l’any anterior a la pandèmia, el 2019 .

En aquest sentit, el titular de Turisme ha volgut manifestar que “les dades ens traslladen la percepció que els turistes britànics es mantenen fidels al nostre destí i fins i tot les recerques d’algunes zones són més elevades que en anys previs a les conseqüències de l’coronavirus” .

Amb això, Colomer apunta l’inici de “la normalització de l’mercat britànic a la Comunitat Valenciana i, sobretot, a la Costa Blanca”, destinació en què aquest mercat representa el 87% dels turistes estrangers que rep.

Cal assenyalar que a partir d’el 19 de juliol els britànics que estiguin completament immunitzats i hagin rebut la segona dosi de la vacuna 14 dies abans d’emprendre el viatge poden volar a destins en ambre, entre els quals s’inclou Espanya, sense haver de patir quarantena al seu retorn a Anglaterra.

D’altra banda, el secretari autonòmic de Turisme ha assegurat que “el mercat britànic segueix sent un mercat volàtil, ja que solen reservar amb molta antelació i les circumstàncies actuals no ho permeten en aquests moments”.

En aquest context, Colomer ha volgut fer èmfasi que “aquest any hem de seguir centrats en el mercat nacional encara que sense renunciar a altres mercats” i ha afegit que les noves mesures de Govern britànic “sens dubte ajuden a estimular aquest mercat que per a nosaltres és molt important “.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: