Colomer aposta pel desenvolupament de l’enoturisme com a producte turístic de la Comunitat Valenciana

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en la presentació de la Ruta el Vi de la DO València, on ha apostat pel desenvolupament de l’enoturisme com a producte turístic de la Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha ressaltat que aquesta ruta “aglutina anys de treball i a molta gent que ha tingut clar que el vi formava part de l’experiència, de el viatge”.

El responsable de Turisme ha recalcat que “no hi ha viatge que valgui la pena sense l’enoturisme i la gastronomia, i si hi ha oportunitats de futur seran reconeixent els nostres atributs i la nostra riquesa, com la que ens aporta el vi com a factor diferencial”.

Colomer ha explicat que València Ruta el Vi “significa articular un recorregut turístic on cellers, establiments, empresaris, producte, territori i paisatge estan posats en valor a l’servei turístic”.

Per al titular de Turisme, “és fonamental que aquestes experiències estiguin en la nostra proposta turística, que més enllà de el sol i platja presenta un enorme potencial que té a veure amb l’autenticitat i la singularitat per escapar de la estandardització, i això ens farà ser més forts i competitius “.

L’oferta enoturística de la Comunitat Valenciana es referma amb la nova ruta ‘València Ruta el Vi’, un club de producte impulsat pel Consell Regulador, que neix per cohesionar i millorar la promoció i posada en mercat de l’oferta turística dels cellers i territoris de la DO València.

La ruta permetrà al viatger o viatgera submergir-se en la cultura dels territoris de producció vinícola que conformen la DO Vi València, amb diversitat de paisatges i propostes experiencials a través de les cinc zones turístiques en què s’estructura: Clariano, Terres dels Alforins, alt Túria -Valentino, moscatell i Ciutat de València.

València Ruta el Vi neix amb 21 agents adherits: 10 cellers, 9 empreses turístiques com allotjaments, restaurants, agents de viatges i oferta complementària, 2 entitats públiques i, el més important, amb una marca de producte recolzada per un sistema de gestió amb criteris homogenis de qualitat d’oferta i serveis turístics.

Informació i Foto. Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: