Colomer anuncia que el futur CdT de Benidorm “serà multifuncional per servir el món de l’empresa i generar el millor capital humà possible”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha convocat de forma extraordinària el Consell Assessor de l’CdT de Benidorm per informar els membres de l’estat de situació de l’futur CdT i el plantejament que es té per a l’edifici.

D’aquesta manera, el responsable de Turisme ha explicat que el futur CdT de Benidorm s’ubicarà en una parcel·la al costat de l’Intstituto Valencià de Tecnologies Turístiques (INVAT · tur) i tindrà un caràcter multfuncional.

Així, Colomer ha ressaltat que el futur CdT de Benidorm, “serà multifuncional, per servir millor a el món de l’empresa i per a generar el millor capital humà possible”.

Francesc Colomer ha ressaltat la importància de “plantejar un procés participatiu sobre la definició de el projecte de nou CdT de Benidorm a través del Consell Assessor, on estan representades les associacions de el sector, sindicats i l’ajuntament”.

En aquest sentit, ha assenyalat que “és un fòrum que sempre ha aportat molt en els continguts que es generen en els CdT i ara, més que mai, està cridat a aportar idees”.

Colomer ha explicat que el futur CdT de Benidorm, “no només s’encarregarà de les necessitats formatives, sinó que a l’ubicar al costat de l’INVAT · torns, ens plantegem un node d’innovació i desenvolupament turístic que es retroalimenti”.

En aquest sentit, ha anunciat que serà un centre de “formació, gestió de projectes, d’innovació, a més de poder ser la seu d’algun projecte internacional”, de manera que ha apuntat que en aquest nou CdT “s’obre un horitzó on els reptes no han de ser petits “.

Colomer ha recordat que “en aquests moments, la Xarxa de CdT de la Comunitat va creixent en tota la Comunitat, sempre lligada a el teixit productiu”, i ha ressaltat que “Benidorm és fonamental per entendre aquesta indústria com a model i motor, de manera que aquest projecte ha d’estar a l’altura de la ciutat que l’alberga “.

En aquesta línia, ha explicat que “ara estem en el moment estratègic de el disseny, per això hem ara compartir voluntats i segellar una aliança amb el futur per encarregar el projecte i continuar amb el cronograma previst”.

Durant la reunió de Consell Assessor de l’CdT de Benidorm, l’alcalde de la localitat, Toni Pérez, ha agraït “la voluntat de plantejar un projecte conjunt” i ha assenyalat que “la modificació de pla general permet obtenir màxima rendibilitat de terra, per la qual que és important dissenyar els usos “.

Cal assenyalar que segons el calendari de treball previst, s’espera que l’execució de les obres puguin iniciar-se en 2023, i puguin finalitzar en 2024.

En concret, han participat en la reunió de Consell Assessor de l’CdT de Benidorm, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el director general de Turisme, Herick Campos; el cap d’àrea de formació de Turisme CV, Javier Solsona; el coordinador de formació de l’CdT de Benidorm, el responsable de competitivitat turística de Turisme Comunitat Valenciana.

També ha participat l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez; el president de AVIBE (Associació d’agències de Viatge de Benidorm i Costa Blanca); la secretària general de Hosbec (Associació empresarial hotelera i turística de la Comunitat Valenciana); el president de Jovempa (Federació d’Associacions de Joves Empresaris de la Província d’Alacant); el president de APTUR (Associació d’empreses d’apartaments turístics de la Costa Blanca).

A més de el president de ABRECA / COBRECA (Associació i de la Cooperativa de Bars, Restaurants i Cafeteries de Benidorm); el president de l’Associació provincial de Càmpings; un representant de Guies oficials i de la Federació de Sommeliers; aixícom representants dels sindicats UGT i CCOO.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: