Coca Cola i el Levante UD renoven el seu acord

El president del Levante UD, Pablo Sánchez, ha visitat la planta de València de Coca-Cola juntament amb el director de Comunicació, Relacions Institucionals i Sostenibilitat de la Comunitat Valenciana, Fernando Álvarez, que li ha explicat tot el procés de fabricació de la beguda amb el secret més ben guardat del món: la Coca-Cola. Per la seva banda, Sánchez ha agraït el suport de la companyia al Levante UD durant més de 20 anys de forma ininterrompuda i sempre comptant amb la seva col·laboració per a les moltes accions que el club ha organitzat al llarg de tot aquest temps com la Fira Granota o el Corporate Day, entre molts altres.

Durant el recorregut a les modernes instal·lacions, Fernando Álvarez ha explicat que la planta va ser escollida el 2021 com la millor de la corporació. Amb 70 anys acabats de fer història “on fabriquem algunes de les begudes més importants i conegudes del món com la pròpia Coca-Cola així com Fanta, Sprite, Monster i Royal Bliss de recent creació i amb un gran èxit”.

El president de Levante UD ha manifestat a Fernando Álvarez la coincidència entre la història del club que representa i l’empresa, ja que la planta de València va començar sent una nau al barri valencià del Cabanyal on també va néixer una de les dues meitats del Levante UD. Sánchez ha agraït a Álvarez el suport de Coca-cola al Levante UD on a més tota l’aigua que es consumeix a totes les seccions esportives del club prové de l’empresa.

Fernando Álvarez va cridar l’atenció de Sánchez amb les modernes instal·lacions i els carretons sense conductor, 27 vehicles guiats per làser totalment automàtics i elèctrics. Concretament en aquesta planta de València, es produeixen uns 110 milions de caixes a l’any, fet que suposa al voltant de 580 milions de litres a l’any en 10 línies de producció.

El president del Levante UD va agrair a Fernando Álvarez el treball que fan a Coca-Cola amb un gran impacte socioeconòmic positiu, ja que impulsa així el desenvolupament social i econòmic tant a nivell nacional com local. Així ho demostren els resultats de l’Estudi d’Impacte Socioeconòmic de l’activitat de Coca-Cola a Espanya l’any 2022 elaborat per la consultora Steward Reedqueen, que apunta que la contribució total de Coca-Cola a l’economia espanyola el 2022 puja a 6.257 milions euros, cosa que representa el 0,5% del Producte Interior Brut.

En aquest paper de dinamitzador, l’activitat de Coca-Cola genera ocupació directa i indirecta per a 99.500 persones, i 3.800 són el nombre de llocs de treball directes creats. Aquestes xifres indiquen que, per cada ocupació directa creada, es generen 25 llocs de treball indirectes.

Informació i Foto: Levante UD

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: