Climent es reuneix amb representants de Prochile per a consensuar el desenvolupament d’actuacions conjuntes

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, acompanyat per la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, s’ha reunit amb representants de Prochile, la institució del Ministeri de Relacions Exteriors que promou la promoció exterior i la internacionalització de les empreses xilenes.

“Estem mantenint reunions molt interessants amb entitats i empreses a Xile, que ens donen una idea de l’oportunitat que representa un mercat que està creixent i que se situa com el quart destí de les exportacions de la Comunitat Valenciana a Amèrica Llatina”, ha assenyalat Climent.

Durant la reunió, Climent i Parra han conegut les activitats d’aquesta entitat i han traçat possibles línies de col·laboració amb l’Ivace per a fomentar la col·laboració empresarial entre empreses de Xile i de la Comunitat Valenciana.

Entre les activitats plantejades figura el desenvolupament d’una missió estudi per a conéixer les oportunitats de les licitacions públiques associades a la gestió de residus, entre altres.

Visites a empreses

L’agenda ha continuat amb una visita a la seu i el showroom de Porcelanosa a Xile, per a conéixer de primera mà l’experiència en el mercat xilé d’aquesta empresa tractora de la Comunitat Valenciana líder en el sector de paviments i revestiments ceràmics.

“Empreses com Porcelanosa ajuden a crear marca i imatge de les nostres empreses i productes. Una imatge associada a la qualitat, a la innovació, al disseny o la sostenibilitat que obrin camí a altres empreses de la Comunitat Valenciana”, ha indicat Climent.

A més, Rafa Climent i María Dolores Parra han visitat la seu de l’empresa tecnològica Inelcom, una companyia global amb presència a Espanya, Alemanya i Llatinoamèrica, especialista en projectes clau en mà amb més de trenta anys d’experiència en el mercat d’equips i sistemes electrònics.

Durant la visita, han conegut les seues instal·lacions així com els seus projectes a mitjà i llarg termini. L’empresa Inelcom Technology compta amb centres de R+D+i d’Espanya, Madrid i Xàtiva, on també disposa d’una planta de producció. 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: