Cinc projectes inicien el trajecte a la II Residència de Cinema Jove

Cinc projectes de sis estudiants començaran un trajecte per a intentar convertir-se en un curtmetratge professional en la II Residència de Cinema Jove. Aquests estudiants, seleccionats en l’edició passada del festival, rebran durant una setmana la formació de cineastes professionals per a poder dur a terme els seus projectes.

La segona edició d’aquesta residència per a joves cineastes té lloc del 4 al 11 de setembre al Col·legi Major Rector Peset de València, seu habitual de la secció fundacional de Cinema Jove: la Trobada Audiovisual de Joves.

La Residència comptarà de nou amb Gabi Ochoa (guionista, director i dramaturg), Begoña Soler (guionista i directora) i Emilio Martí (cineasta i artterapeuta), i la formació abastarà des de les formes de finançament fins a la distribució final del curtmetratge, passant pel pla de treball, la mirada cinematogràfica, la reescriptura del guió o la creació de personatges.

Els projectes són ‘Axel Ennis’, d’Álvaro Giménez; ‘Diecisiete’, de Jorge López i Antonio Sanz; ‘Oda’, de Cristina García; ‘Praeda’, de Pablo Pagán i ‘Tea en tres días’, de Silvia Mars García.

La Residència s’emmarca en una sèrie d’activitats que Cinema Jove ha posat en marxa per a redirigir el festival al públic més jove i als cineastes debutants, entre les quals destaca la creació del Jurat Jove en cada edició, la secció Programants (formada per programadors debutants), les projeccions de ‘Pantalla Jove’, etc.

Cinema Jove està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura i està reconegut per la Federació Internacional d’Associacions de Productors de Films (FIAPF).

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: