Cinc empreses opten a modernitzar el polígon Millars d’Almassora

El departament de Contractació de l’Ajuntament d’Almassora ha tancat el termini de presentació d’ofertes per a modernitzar el polígon Industrial Millars amb cinc empreses candidates. El consistori ha licitat els treballs per un total de 201.539,17 euros, 165.340 euros provenen de la subvenció concedida pel Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i els 36.199,17 euros restants els aporta l’Ajuntament.

El personal de l’àrea de Contractació treballa per a proposar a adjudicació a la companyia amb millor valoració i així dur a terme una actuació necessària en un dels punts laborals més importants del municipi. Cal destacar que el polígon Industrial Millars ocupa una superfície total de 497.200 metres quadrats i compta amb un accés fàcil des de Castelló i Vila-real.

L’equip de govern pretén amb aquesta remodelació millorar i modernitzar el polígon industrial més antic d’Almassora. D’aquesta manera, els treballs de pavimentació, asfaltat, construcció de zones per als vianants i fonamentació de voreres permetran fer més competitives a les empreses implantades en aquest espai. L’actuació també millorarà l’eficiència energètica, les connexions, l’accessibilitat i afavorirà la creació de zones verdes en el polígon.

Entre els objectius d’aquesta modernització del recinte industrial figura la seua posada a punt en termes mediambientals per a ratificar el compromís municipal cap a la sostenibilitat. Seguirà així la línia de la substitució del vell enllumenat d’altres polígons d’Almassora per equips led o de baix consum com els ja instal·lats amb la subvenció dels fons FEDER de la Unió Europea.

La senyalització, l’accessibilitat i la seguretat viària seran claus en els treballs de reforma del polígon Industrial Millars. Cal recordar que la remodelació inclou la creació d’un carril bici que connectarà amb el nucli urbà per a facilitar el transport sostenible dels treballadors d’Almassora fins als seus llocs laborals. La intervenció també afectarà la xarxa de subministraments d’aigua potable, amb millores en el servei i reparacions d’avaries.

Finalment, la regidora de Territori, Carmina Martinavarro, ha declarat que “el polígon Millars és el més antic d’Almassora i per tant el que més necessitats presenta, tenim l’obligació d’actuar per a adequar-lo i facilitar a més empreses la seua integració en la zona”. “Agraïm a l’IVACE la seua col·laboració amb l’Ajuntament d’Almassora per a aquesta remodelació que estarà finalitzada abans de 2022”, ha afirmat l’edil.

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: