Ciclistes de ‘Camins de l’Orde de Montesa’ visiten l’Ajuntament de Burriana

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor d’Esports, Vicent Aparisi, reben a les portes del consistori diversos components de Camins de l’Orde de Montesa i han expressat la seva satisfacció per estar inclosos en aquest excel·lent projecte de rutes cicloturistes . “Donem molt valor a aquesta iniciativa en què és possible conèixer la nostra ciutat a nivell històric però també mediambiental i cultural”, ha afirmat Safont.

El 2107, Tono Chamorro i Silvia Simó van crear aquesta ruta cicloturista per la Comunitat Valenciana de forma completament altruista, que recorre les terres i pobles que van ser part o van tenir relació amb el senyoriu de l’Ordre de Montesa. En l’actualitat, Simó i Chamorro tenen com a objectiu afegir de mica en mica poblacions de Castelló, València i Alacant relacionades amb l’Ordre de Montesa, fins a conformar més de 60 municipis i prop de 1.000 km de recorregut.

Per part seva, Aparisi també ha volgut “destacar la gran tasca dels fundadors de Camins de l’Orde de Montesa i donar suport al seu desig d’ampliar l’oferta de rutes per al gaudi de totes aquelles persones que vulguin endinsar-se en els meravellosos racons de la nostra comunitat, i animar-los a que efectuïn una parada a Borriana”.

El recorregut és apte per a totes les modalitats en què es vulgui fer-ho (famílies, grups, etc.), ja que la confecció de tots els trams han estat dissenyats i recorreguts pels mateixos autors nadius. Es pot fer amb qualsevol tipus de bicicleta per gaudir del paisatge de manera directa, però també es pot combinar amb altres mitjans de transport adaptant-se a qualsevol circumstància personal.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: