Chema Sanz (tecnic assistent del Valencia CF) “Hi ha una gran connexió, estic convençut que competirem millor i que anem a créixer com a equip”

Chema Sanz, tècnic assistent del Valencia CF, ha passat pels micròfons de VCF MEDIA Ràdio per analitzar el moment de l’equip, la qualitat de l’vestuari, la connexió amb el cos tècnic que lidera Javi Gràcia i el treball del dia a dia a la Ciutat esportiva de Paterna. A continuació, reproduïm un extracte de l’entrevista.

El treball dia a dia a la Ciutat Esportiva de Paterna

És molt fàcil treballar amb Javi Gràcia, és un tècnic molt dialogant, l’entrenador compta molt amb nosaltres, ens dóna a cadascú el nostre espai i intenta integrar-nos a tots. És un apassionat de la seva feina, el nostre dia a dia és molt positiu, tenim un molt bon grup de treball en el ‘staff’ tècnic i també amb els jugadors. La gent va amb molta il·lusió a cada entrenament.

La qualitat d’un vestidor unit al voltant de l’compromís

El grup és molt bo, el grup de tècnics i també el de jugadors, és un vestuari molt compromès, molt responsable, molt treballador … Tenim un gran dia a dia i aquest és un brou de cultiu bo perquè acabin arribant els resultats. Aquesta unió demostra el compromís que hi ha, la necessitat i la il·lusió per guanyar un partit.

Un nou impuls després de les últimes dues victòries

Guanyar sempre és la millor de les vitamines que hi ha per l’estat d’ànim, la confiança i el convenciment. L’equip va creixent a poc a poc, competeix fins al final i no baixa els braços. És un grup lluitador, que vol més, un grup entregat i que s’esforça. Això a la fin ens va a portar resultats i recompensa la feina, com així està sent. Portem dues victòries seguides, tenim la il·lusió d’aconseguir la tercera, la quarta … Estem convençuts i sabem que som capaços de competir amb qualsevol.

Capacitat per resistir i sobreposar-se a qualsevol dificultat

Això ha de sortir bé, dins de la dificultat ha de sortir bé, hi ha moltes hores darrere i una connexió estupenda entre tots. Hi ha una gran connexió, estic convençut que competirem millor, que anem a créixer i que farem una bona segona volta. Els jugadors van a anar creixent amb la competició, tenim bons jugadors, som un equip aguerrit, que vol més, que lluita fins a l’últim minut i això ha de tenir recompensa.

L’afició de l’València CF

No els tenim a prop, el trobem a faltar, l’afició de l’València CF és calent, és exigent … Mestalla ple per al rival sempre és un camp molt complicat, aquesta afició suma molt. L’equip està viu, l’equip creu i vol, que és molt important. La responsabilitat de el grup, el compromís, la capacitat, la unió … Això és molt important. Quan un vol, creu, insisteix i persisteix les coses arriben.

El paper dels capitans: Gayà, Jaume Domènech, Carles Soler i Gabriel Paulista

Informació i Foto: Valencia CF
Els capitans són exemplars professional i personalment i no hi ha millor mirall ara mateix en el qual mirar-se. El nostre lema és anar dia a dia, no partit a partit, sinó dia a dia per intentar guanyar el major nombre de partits. Ara mateix el primer és el partit contra l’AD Alcorcón, tenim il·lusió a la Copa d’el Rei i volem arribar el més lluny possible. Creiem que podem créixer en la Copa i competir en Laliga. No tenim límits.

L’Acadèmia VCF

El València CF té una Acadèmia molt important, s’està fent un gran treball. Hi ha molt bons jugadors, comptar amb gent del planter és important. L’Acadèmia VCF permanentment està dotant a el primer equip de jugadors. Són gent que sent el club, que vol el club i això és bo. Això diu molt de la bona feina que s’està fent. De cara a el futur ens va a aportar molt.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: