Celebrem amb la Natura programa al maig una ruta de senderisme al Desert de les Palmes i un taller de caixes niu al parc Meridià

Una ruta de senderisme i un taller de caixes niu contemplen el mes de maig la campanya d’educació ambiental de Celebrem amb la Natura de la Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló. Aquestes dues activitats destacaran l’entorn natural del terme municipal i commemoraran del Dia Mundial dels Ocells Migratoris i el Dia Europeu dels Parcs Naturals.

“Des de l’Ajuntament organitzem Celebrem amb la Natura, amb la col·laboració de Itinerantur, per a interpretar la nostra riquesa natural aprofitant la commemoració dels dies mundial vinculats amb el medi ambient i implicar la ciutadania en la conservació ambiental de Castelló”, afirma el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La primera cita de maig serà el dissabte 8 de maig amb motiu del Dia Mundial dels Ocells Migratoris amb una activitat al parc del Meridià en el qual participarà un expert en ornitologia. Primer hi haurà una conferència i després un taller de caixes niu. Més endavant es podrà fer un seguiment de les caixes i comprovar si alguna ha sigut ocupada. La jornada serà de 10.30 a 13.30 hores.

La següent iniciativa de Celebrem amb la Natura del mes de maig serà el diumenge 23 amb senderisme al Desert de les Palmes pel Dia Europeu dels Parcs Naturals. Aquest paratge és un dels parcs naturals de la ciutat al costat de Columbretes. La ruta tindrà un recorregut de quatre quilòmetres, inclourà una visita al centre d’interpretació del Desert de les Palmes i comptarà amb la intervenció d’algun dels tècnics del parc natural.

Les persones interessades a inscriure’s poden fer-ho a través de naturacastello.es o info@itinerantur.com.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: