CEEI Castelló presenta una nova edició de LLAMP AMES, un programa per impulsar nous projectes empresarials amb impacte social positiu

CEEI Castelló acollirà el proper divendres 4 de març la jornada ‘Emprendre per millorar el món’, en què es presentarà una nova edició de LLAMP AMES, un programa de la Direcció General d’Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana que a través dels CEEIs CV ofereix un servei d’Acompanyament i Mentorització per a l’Emprenedoria Sostenible a la Comunitat Valenciana. La jornada començarà amb la presentació a càrrec de Maria Teresa García Muñoz, directora general d’Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, juntament amb Justo Vellón, director de CEEI Castelló. A continuació, la coordinadora del programa LLAMP AMES a Castelló, Mayca García, presentarà les novetats del mateix en aquesta edició. Seguidament, els emprenedors Hugo Ferrer, de SemanticBots; David Berbel, de Momoven i Raúl Verdú, de Movelso, explicaran les seves experiències d’èxit amb LLAMP AMES. Després, es tractarà com les empreses poden enfortir el seu ADN sostenible de la mà de Javier Martínez, administrador i consultor de RedEco i Raquel Gómez, CEO i consultora d’Objectiu Zero. La jornada finalitzarà amb un cafè networking amb productes artesanals i ecològics de l’empresa castellonenca Saber Cuidarse.

LLAMP AMES és un servei gratuït de mentorització avançada per desenvolupar negocis amb més garanties d’èxit, i es dirigeix ​​a persones emprenedores i empreses de menys de 3 anys d’activitat que vulguin desenvolupar la seva iniciativa empresarial i orientar-la a donar solució als Objectius de Desenvolupament Sostenible , generant així un impacte social positiu. La convocatòria està oberta a la recepció de sol·licituds fins al proper 31 de març i els participants rebran formació especialitzada en diferents àrees empresarials i informació dels ajuts i subvencions que millor encaixin amb les necessitats específiques del seu projecte i/o empresa.

Informació i Foto: CEEI Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: