Casva amb el CD Castellón

Casva, la principal empresa de seguretat de la comunitat valenciana, ferm amb el CD Castellón fins al final de la temporada. Casva continua al costat de l’equip d’Albinegro en un emocionant final de temporada, com ja ho van fer a l’estiu del 2020, quan aquesta unió va acabar a la lliga SmartBank.

Serà la tercera temporada que la companyia patrocinarà el club. Gràcies a aquesta unió, Casva tindrà un llenç publicitari a la televisió U de Castalia, un dels estadis amb més afluència de la categoria de bronze del futbol espanyol.

Durant més de 30 anys, dóna servei a grans clients del sector i administració privada, proporcionant serveis de seguretat física, instal·lació de sistemes i alarma que reben el centre. CASVA està especialitzada en sistemes de seguretat intel·ligents basats en la visió artificial.

CASVA forma part de la simetria Grupo, que combina un conjunt d’empreses que cobreixen les àrees de construcció, materials de construcció, energia, medi ambient, aigua, seguretat, serveis socio -sanitaris i béns immobles, amb una sinergia de tots aquests sempre orientats el més complet , Solucions innovadores i sostenibles per a cada projecte.

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: