Castelló torna a becar artistes de la ciutat per a desenvolupar projectes a Berlín i Barcelona

La Regidoria de Cultura obre una nova convocatòria per què artistes de Castelló puguen desenvolupar el seus projectes a Berlín i Barcelona. En total sis ‘Beques Hàbitat Artístic’ que “permetran exportar l’art de Castelló a Europa i que suposarà un aprenentatge extra i experiència única per als nostres artistes locals”, tal com ha assenyalat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz.

La posada en marxa d’aquesta onzena edició de les beques referma “el compromís amb el sector cultural, siga quin siga l’àmbit del que parlem, després de vora dos anys amb moltes dificultats”, ha destacat l’edil Ruiz. Així doncs, les persones aspirants a les ajudes impulsades per Cultura per a les estades en les residències artístiques a Barcelona i Berlín han d’adjuntar a la sol·licitud, per via electrònica, tota la documentació compresa a les bases i complir amb els requisits. Entre aquests s’hi troben l’experiència artística demostrable o no haver estat becat per aquestes ajudes durant alguna de les tres convocatòries precedents o no haver-ho fet en la mateixa disciplina presentada per a l’actual convocatòria.

A més, han de ser majors d’edat i estar empadronats a Castelló o a la província. Hi ha diferents tipus de beques ‘Hàbitat’ segons el període de duració de l’estada. En eixe sentit, hi ha dues beques que s’estenen des de l’1 d’abril fins al 30 de juny, dues més que van des del 15 de setembre al 14 de desembre, altra de l’1 d’abril al 30 de juny de 2022, i altra de l’1 de juliol al 30 de desembre de 2022. En acabar l’estada, es realitzaran dos exposicions col·lectives amb els projectes finalitzats.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: