Castelló programa activitats en el Gurugú i el Pinar per a celebrar la Nit de Sant Joan

L’Ajuntament de Castelló ha preparat un programa d’activitats amb motiu de la Nit de Sant Joan i un dispositiu de mobilitat i seguretat especial per a aqueix mateix dia, amb l’objectiu de celebrar aquesta festivitat tan singular després de dos anys sense poder fer-la. Així, des de les regidories de Festes i Turisme, amb la col·laboració de la Federació de Colles de Castelló i l’Associació d’Empresaris i Activitats Esportives de la Platja (Adepla), i en coordinació amb les regidories de Mobilitat Sostenible i Seguretat Pública i Emergències, s’ha preparat una programació que té l’epicentre a les platges del Gurugú i del Pinar.

“Hem preparat un ampli programa d’activitats per a celebrar la Nit de Sant Joan, des d’animació infantil al sopar de pa i porta, la cercavila de Diables de Castelló, la foguera, el castell de focs i un concert, entre altres”, ha detallat el regidor de Festes, Omar Braina. “A més, col·laborem amb les propostes que es desenvoluparan en els xiringuitos, impulsades per Adepla, com una batucada, orquestres, altres actuacions musicals i espectacles”, ha apuntat la regidora de Turisme, Pilar Escuder. “Després de dos anys sense poder celebrar la Nit de Sant Joan, per fi podem recuperar aquesta festivitat i gaudir d’una nit màgica com aquesta”, ha apuntat Braina.

La programació comença a la platja del Gurugú amb animació infantil a les 18.00 hores i el concurs de cocs de Sant Joan organitzat per la colla Cagarrós a partir de les 20.00 hores. A les 21.00 hores es farà el sopar de pa i porta, des de la rotonda del camí La Plana fins al riu, per al que s’ha de tindre en compte que l’entrada a la zona d’aparcament central de l’avinguda Ferrandis Salvador serà fins a les 20.00 hores. A les 23.00 hores serà la cercavila dels Diables de Castelló i l’encesa de la foguera, en Ferrandis Salvador. A les 23.59 hores el primer bany i el castell de focs i a les 00.15 el concert de Rockolas. En el Gurugú, en el Solé, hi ha una batucada a les 20.00 hores; i dj a les 21.00 i les 00.00 hores; i a La Playa, orquestra a les 21.00 hores.

A la platja del Pinar, hi ha activitats en La Ola (a les 20.00 hores, espectacle; i a les 23.00 hores, actuació musical); en el Pingüins (contacontes musical a les 20.00 hores i disc mòbil a les 23.00 hores); en el Dharma (barbacoa musical a les 20.00 hores i dj a les 22.00 hores); a l’Atlanta (dj i animació, a partir de les 21.00 hores); i en el Nudo Beach Club, (20.00 hores pool party i dj).

Servei especial de transport

Respecte a la mobilitat, hi ha servei especial de TRAM per Sant Joan, que connectarà el Grau amb l’UJI des de les 22.00 fins a les 03.00 hores, cada mitja hora; amb l’última eixida UJI-Grau a les 02.30 hores. A més, aqueixa mateixa nit de Sant Joan hi haurà un servei llançadora al Serradal des de les 22.00 fins a les 02.30 hores cada 30 minuts. També hi haurà bus al Grau, fins a les 23.00 hores; i el bus a Benicàssim funcionarà amb servei normal fins a les 22.30 hores i amb servei especial d’1.00 a 5.30 cada 30 minuts amb eixida des de Castelló; i d’1.45 a 6.15 cada 30 minuts amb eixida des de Benicàssim. Es preveu que Ferrandis Salvador estiga tallat al trànsit de 20.00 a 02.30 hores amb el que el bus de Benicàssim anirà pel Serradal en aqueix horari. “Des de la regidoria de Mobilitat Sostenible impulsem un servei especial de transport públic com a alternativa al vehicle privat, per a afavorir una mobilitat més respectuosa i segura per Sant Joan”, ha apuntat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes.

Quant a la seguretat, en els pròxims dies se celebrarà una junta de seguretat per a coordinar l’operatiu de la Nit de Sant Joan.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: