Castelló ofereix cursos gratuïts de valencià de nivell A1, A2 i B1

La Regidoria de Plurilingüisme i Foment del Valencià de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada pel regidor Francesc Mezquita, oferta de nou cursos gratuïts de valencià “perquè la ciutadania puga aprendre, perfeccionar o millorar les seues habilitats orals i escrites amb la nostra llengua”, tal com ha destacat l’edil.

Aquests cursos, que compten amb la col·laboració estreta d’Escola Valenciana, son de modalitat presencial i es desenvoluparan en horari de vesprada. Cadascun d’ells és de 60 hores i començaran el 10 de gener fins al 30 de maig al Menador.

Les inscripcions ja estan obertes, fins al 5 de desembre, i es pot formalitzar a través de https://forms.gle/QLmxTnnGBkddKofU8.

El regidor Mezquita ha explicat que “tenim una alta demanda ciutadana que vol aprendre valencià. Contínuament ens pregunten per quan i on poden fer aquests cursos, i arrancarem el 2022 amb una nova edició que fem, també, gràcies al treball conjunt amb Escola Valenciana”.

A més a més, el responsable de la política lingüística a la ciutat ha informat que “Castelló hem obtingut una subvenció de 30.000 euros per part de la Direcció General de Política Lingüística per al foment del valencià i la promoció d’activitats que afavorisquen el seu desenvolupament a la ciutat”.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: