Castelló invertirà 48.000 euros en millores en cinc habitatges municipals

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló invertirà 48.000 euros en la reforma interior de cinc habitatges del parc municipal. La intervenció millorarà banys, cuines, fusteria i el subministrament elèctric i es duu a terme després del procés d’inspecció desenvolupat pels tècnics de l’Oficina Municipal d’Habitatge.

“Continuem treballant per a millorar les condicions dels habitatges municipals. Des de 2019 s’han dut a terme 77 actuacions en els 227 pisos. Ara licitarem un nou contracte per valor de 48.000 euros amb la finalitat de reforçar les condicions d’habitabilitat i esmenar deficiències detectades durant la inspecció que hem desenvolupat en instal·lacions i equipament”, ha indicat la regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido.

La Regidoria licitarà en pròximes dates el procés públic de contractació de les obres, que tindran un termini d’execució de tres mesos.

El projecte actuarà en fusteries d’interior, en la instal·lació elèctrica, en banys i cuines.

La Regidoria d’Habitatge realitza aquesta intervenció dins del procés de regularització i millora que duu a terme al parc d’habitatges municipal. Des de 2019 ja ha portat a terme 77 actuacions. Per a aquest exercici ha consignat pressupost per a continuar amb la reforma d’habitatges municipals i potenciar una gestió integral d’aquestes.

Garrido ressalta, a més, que en 2021 es va materialitzar la primera ampliació de les finques municipals, amb la compra de sis unitats per un valor total de 600.000 euros, que es destinaran a lloguers assequibles. Ara, la Regidoria tramita l’adquisició d’altres quatre. La regidora subratlla que la Conselleria d’Habitatge i l’Ajuntament van incrementar en 32 la xifra d’habitatges públics en la capital de la Plana.

.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: