Castelló incorpora nous passos sobreelevats per a millorar la seguretat viària i dels vianants

L’Ajuntament de Castelló està duent a terme accions encaminades a millorar la seguretat viària en diversos carrers de la ciutat, amb l’execució de nous passos de vianants sobreelevats que contribueixen a reduir la velocitat dels vehicles i prioritzen la seguretat dels vianants.

Els últims a materialitzar-se són als carrers Ciutadella (al Grau) i Músic Pascual Asensio i Sant Roc (entre el carrer Estatut i la travessia Sant Miquel); i hi ha altres pendents en l’avinguda Gran Via Tárrega Monteblanco (cantó carrer Lepant) i en l’avinguda Benicàssim. A més, s’han habilitat dos nous passos de vianants (no sobreelevats) al carrer Asensi.

La major part d’aquestes actuacions estan contemplades en el Pla d’Inversions de Revitalització Econòmica de Castelló (Pirecas), i altres es realitzen a càrrec del servei de manteniment i millores de Mobilitat Sostenible. “Els nous passos sobreelevats, al costat dels encreuaments semafòrics que també hem executat en els últims mesos, com el de Botànic Cavanilles i Jesús Martí, a més d’altres accions, ens estan permetent atendre peticions veïnals, millorar la seguretat viària a Castelló i prevaldre al vianant i la seua seguretat en els desplaçaments per la ciutat”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes.

El regidor d’Urbanisme, José Luis López, per part seua, ha posat en valor el Pirecas, que permet “diversificar la contractació pública i facilitar l’accés a autònoms, pimes i microempreses, contribuint així a la reactivació econòmica i social de la ciutat i a la generació de llocs de treball”.

 

 

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: