Castelló impulsa una doble exposició de fotografies de la Marjaleria per a realçar els seus valors ecològics

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló promou una doble exposició de fotografies de la Marjaleria per a realçar els seus valors ecològics i la importància de la seua conservació. Les dues mostres es poden visitar en la Cambra Agrària Municipal, situada en l’avinguda de Lledó 16, de 09.00 a 15.00 hores.

“La Marjaleria és un els espais naturals més importants del terme municipal. Ara exposem les fotografies premiades de concurs Marjaleria Viva, que ens mostren la riquesa ambiental del lloc. Una exposició que s’uneix a les fotografies que realitzen un recorregut històric de la mateixa i que es van ensenyar durant el Primer Congrés de la Marjaleria”, ha afirmat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

L’exposició del concurs integra 12 obres premiades, de Francisco García Paterna, amb el títol Marjal a la Gauguin; Paula Lorenzino, amb Sinergia; David Piriz Barragán, amb Transhumància. Patricia Romero Gil, amb Reflexos en el capvespre; i el premi a la difusió en xarxes socials a Daniel Gómez Morales, amb Mosaic Vegetal; Pascual Lengua García, amb Martín Pescador; Juan Andrés Vega, amb Pixaví; Adrián Escrig Orenga, amb Patos nadando en acequia; Ramón Romero Casaña, amb Capvespre en la Marjaleria; Marc Barreda Llorens, amb Equilibrisme al senill; Laia Tirado Salvador, amb L’essència del capvespre; i Miguel Ángel Ferreres Coll, amb Caragol.

Per part seua, les fotografies històriques contemplen 60 imatges que recullen les vivències, històries i la vinculació cultural de l’aiguamoll amb la ciutat.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: