Castelló habilitarà pàrquings addicionals en l’Auditori durant la vacunació massiva

L’Ajuntament de Castelló habilitarà zones d’aparcament addicionals a l’esplanada de l’Auditori i Palau de Congressos durant la vacunació massiva que començarà en els pròxims dies en aquest espai. En la reunió del Centre del Centre de Coordinació Operatiu Municipal (Cecopal) d’aquest dimarts s’ha donat compte del dispositiu de seguretat i de control d’accessos que es realitzarà durant el procés d’immunització massiva i que s’ha abordat en una reunió tècnica prèvia a l’Auditori.

L’Ajuntament activarà tot un dispositiu especial destinat a controlar els accessos al recinte mentre dure el procés d’immunització massiva amb l’objectiu d’evitar possibles aglomeracions de persones o col•lapse de vehicles. “Es tracta de donar les majors facilitats possibles perquè aquest procés de vacunació massiva tan esperat es desenvolupe de manera òptima”, ha apuntat l’alcaldessa de Castelló i directora del Cecopal, Amparo Marco.

Per a això, el regidor de Seguretat Pública i Emergències, David Donate, ha mantingut una nova reunió tècnica aquest dimarts a l’Auditori amb responsables del Departament de Salut de Castelló i responsables de la Policia Local, Bombers i Protecció Civil per a acabar de perfilar el dispositiu. Un dispositiu que ha sigut traslladat posteriorment al Cecopal.

Així, l’Ajuntament de Castelló col•laborarà amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en la gestió i control dels accessos d’entrada i eixida al recinte i per a evitar possibles col•lapses en vies adjacents. A més, s’habilitaran zones d’aparcament addicionals a l’existent per a donar servei al personal sanitari i tècnic. Aquestes zones s’habilitaran a l’esplanada posterior de l’Auditori. També s’habilitarà una via d’entrada i eixida d’ambulàncies per a emergències i s’estudiarà la freqüència d’autobusos a la zona per si es fa necessari ampliar horaris de transport públic.

Des de l’Agrupació de Voluntariat de Protecció Civil es col•laborarà en tasques informatives i en l’acompanyament de persones.

D’altra banda, en la reunió del Cecopal d’aquest dimarts s’ha abordat l’última Resolució de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública publicada divendres passat per la qual es van aprovar noves mesures en el procés de desescalada en matèria esportiva. En aquest sentit, s’ha acordat adaptar aquesta nova normativa a l’àmbit local amb l’abast i els límits establits en el seu articulat i aplicant els corresponents protocols específics que fixe el Patronat Municipal d’Esports.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: