Castelló destinarà més de 340.000 euros al manteniment del parc litoral i el passeig marítim

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat aquesta setmana l’expedient de contractació del servei de conservació, manteniment i subministrament de vegetals i materials del parc litoral i del passeig marítim, amb un pressupost màxim per a l’any de duració del contracte de 340.792 euros. L’àmbit d’aplicació inclou el passeig marítim, el parc litoral, la zona dunar entre el passeig marítim i el parc litoral i les zones verdes de la zona d’aparcament de caravanes.

L’objecte d’aquest contracte és el servei de conservació i manteniment dels espais verds, alienacions arbòries, arbres, jardineres i escocells, així com el subministrament de vegetals, materials i mobiliari en aqueixos espais. Uns treballs dirigits a mantindre l’ordenat creixement i el màxim valor ornamental de la vegetació existent, així com mantindre en perfecte estat de servei les instal·lacions de reg, i en perfecte estat de neteja les superfícies objecte del contracte. “Reforcem la sostenibilitat ambiental i el manteniment de les zones verdes de la façana litoral per a potenciar un gran valor natural per a la ciutat de Castelló”, ha explicat la regidora d’Infraestructura Verda, Isabel Granero.

El servei fomentarà el desenvolupament sostenible, obligant l’adjudicatària a incorporar criteris de sostenibilitat tant en la gestió com en la conservació, amb l’objectiu de reduir la petjada de carboni, l’estalvi de recursos naturals i l’aplicació de les noves tecnologies. En el plec de prescripcions tècniques que regula la contractació del servei figuren, a més, els treballs i labors a realitzar, entre elles, la cava i entrecava del terreny, la birba per a mantindre el terreny net de males herbes, abonats, tractaments, plantacions i sembres, sega i ventilació de gespes i prades, podes, reposició de plantes, reg, neteja, aigualeig i manteniment i reparació de mobiliari, entre altres.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: