Castelló celebrarà el Dia Mundial Marítim amb una jornada de neteja en el Serradal i una solta de tortuga

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló celebrarà dissabte que ve 18 de setembre el Dia Mundial Marítim amb una jornada de voluntariat ambiental i una solta de tortuga a la platja del Serradal. Aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya de Celebrem amb la Natura, iniciativa que impulsa el departament de Fernando Navarro al costat de l’empresa Itinerantur per a implicar la ciutadania en la conservació del medi ambient.

“Amb aquesta activitat posarem en valor la importància de mantindre en condicions la biodiversitat del nostre litoral i la necessitat d’aconseguir un equilibri ambiental per a lluitar contra el canvi climàtic”, afirma el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

L’activitat de voluntariat consistirà en una neteja a la platja del Serradal i un estudi de la restauració ecològica del cordó dunar.declarada reserva de flora des de 2019. La regidoria ha impulsat en l’últim any diverses iniciatives de replantació d’espècies autòctones i neteja a les platges de Castelló.

Els treballs del pròxim dissabte prosseguiran en aquest sentit i ensenyaran als participants els valors ambientals que integren la reserva dunar.

A continuació, l’organització durà a terme una solta a la mar d’una tortuga.
Les persones interessades a apuntar-se el poden fer en el correu electrònic info@itinerantur.com o en el telèfon 611496058. Més informació de la iniciativa en el web naturacastello.es.

La Regidoria de Transició Ecològica organitza durant tot l’any diversos tallers, jornades o rutes dins de la campanya de Celebrem amb la Natura per a realçar la riquesa ambiental del terme municipal i conscienciar sobre la seua cura.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: