Castelló celebrarà el Dia Mundial de la Mare Terra amb una ruta de senderisme en la campanya Celebrem amb la Natura

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló celebra aquest dissabte 10 d’abril el Dia Mundial de la Mare Terra amb una ruta de senderisme dins de la campanya ambiental de Celebrem amb la Natura. L’activitat coronarà el Pic de la Raca. Ja ha completat la xifra de participants i seguirà les normes sanitàries establides per la pandèmia.

“En la pròxima cita de Celebrem amb la Natura posarem en valor el Dia Internacional de la mare terra, que se celebra cada 22 d’abril des de 2009, i incidirem en la importància de conservar la nostra biodiversitat per a aconseguir un equilibri ambiental i fer front al canvi climàtic. La pandèmia ha posat en relleu la necessitat de conservar el nostre entorn natural”, explica el regidor de Transició Ecològica Fernando Navarro.

La campanya Celebrem amb la Natura és organitzada per Transició Ecològica amb la col·laboració de l’empresa d’ecoturisme Itinerantur. Contempla diverses activitats ambientals en paratges de la ciutat durant tot l’any aprofitant la celebració de dies internacionals vinculats al medi ambient.

La jornada d’aquest dissabte abordarà la temàtica de la Terra en el sistema solar i la importància de cuidar-la. La ruta té una dificultat intermèdia i una distància d’uns 10 quilòmetres aproximadament, des de l’ermita de la Magdalena fins al Pic de la Raca.

La xifra d’inscrits ha arribat al seu límit. Les persones interessades en les següents cites de Celebrem amb la Natura d’enguany poden informar-se a través del web naturacastello.es.

 

 

Inforamció i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: