Castelló activa Gastrelló

La regidora i presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Castelló, Pilar Escuder, ha presentat hui la plataforma web Gastrelló, a la qual es pot accedir a través de gastrello.com. Un nou portal que permet als restaurants i comerços locals promocionar-se i interconnectar-se en temps real amb la societat de manera àgil.

“L’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal de Turisme, activa així una nova eina per a ajudar el sector de l’hostaleria a posicionar els seus negocis, donar-los a conéixer i facilitar la relació amb els clients, en un moment complex com l’actual marcat per la covid-19”, ha assegurat la regidora de Turisme. Des de la seua posada en funcionament, fa aproximadament un mes, un total de 42 restaurants s’han donat d’alta i la plataforma web ha rebut al voltant de 1.000 visites, amb més de 3.500 pàgines vistes pels usuaris, segons ha detallat Escuder.

Gastrello.com serveix per a oferir a veïns i turistes una oferta agrupada de tots els serveis hostalers que té Castelló. A més, permet triar de manera ràpida i senzilla on menjar o on comprar productes d’alimentació; i també serveix per a generar una xarxa de restauració implicada en el desaprofitament zero, mitjançant la qual els hostalers i comerços poden oferir als clients el menjar o productes sobrants (hores abans del tancament), reduint així el desaprofitament d’aliments.

Al costat de la secció de desaprofitament zero, la plataforma ofereix altres seccions com la dirigida a restaurants i comerços, on pengen la seua informació, carta, menú, productes, horari, comandes…; i una altra denominada *hosteleida, a través de la que hostalers i comerços podran crear grups i fils de conversa, en els quals també poden participar els clients.

Cicle de novel·la històrica i contes

D’altra banda, i aprofitant que hui és 23 d’abril, Dia internacional del llibre, la regidora de Turisme ha avançat la programació del Cicle de Novel·la, Història i Platja, i de Contes a peu de mar, que acolliran les platges de Castelló aquest estiu per segon any consecutiu, sempre que la situació epidemiològica ho permeta i complint en tot cas amb les mesures de seguretat i de protecció de la salut davant el coronavirus.

Per al cicle de novel·la històrica, dirigit a un públic adult, es comptarà amb la presència dels escriptors Javier Sierra, Jorge Molist, Nieves Herrero, Marta Robles i Nieves Concostrina. Es farà a la platja del Serradal, al capvespre, en dijous alterns de juliol i agost, i estarà amenitzat amb música en directe.

Respecte a la proposta destinada a un públic familiar amb xiquets, Contes a peu de mar, arribarà de la mà d’actors com Felip Kervarec, Eva Fernández, Blai Senabre, Silvia Colomer, Rosabel Canós, Anna Claramonte, Paula Bernabeu i Eva Andújar. Aquest cicle se celebrarà els dimecres de juliol i agost, a les 19.30 hores, alternant la platja Serradal amb la del Pinar.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: