Carrasco recolza les festes dels barris “davant dels impagaments de l’equip de govern de Castelló de la Plana”, de tot el 2022, que estan ofegant les comissions i les associacions veïnals

La portaveu del Partit Popular de l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, recolza les festes dels barris de Castelló davant d’un equip de govern municipal que els deu subvencions de diversos anys. “És una situació vergonyosa i lamentable que l’única cosa que aconsegueix és ofegar les comissions de festes i associacions veïnals que treballen per la continuïtat de les tradicions d’aquesta ciutat”, denuncia.

“És inacceptable que l’alcaldessa socialista Amparo Marco, a través del Patronat de Festes, degui a les comissions taurines 4.000 euros de l’any passat i en alguns casos fins i tot la subvenció corresponent del 2021. No només els posen cada cop més traves amb l’excessiva burocràcia , sinó que aquests impagaments prolongats en el temps porten que els veïns hagin d’avançar els diners de la butxaca per garantir la celebració de les festes”, explica la portaveu Popular que ha mantingut una reunió amb representants de les comissions de festes taurines del Serrallo , Sant Agustí i Sant Marc, grup Benedresa i grup Rosario en què han participat també els regidors del PP, Vicent Sales i Vicente Guillamón.

“Els castellonencs necessiten del seu Ajuntament ajuda, no pas problemes. El nostre compromís és menys burocràcia i agilitat en el pagament. Exigim al govern de PSOE, Compromís i Podem que els diners que van pressupostar per a ells, els arribi en temps i forma per no acabar arruïnant els que vetllen per la continuïtat de les tradicions. Les festes dels barris, siguin festejos taurins o les festes de carrer són un actiu de dinamització social i cultural, els barris fan ciutat. Quan governem posarem a la vostra disposició una finestreta única tot l’any per simplificar tràmits i eliminar traves municipals”, afegeix.

“Castelló té un teixit associatiu amb ganes de treballar i de construir ciutat, per això, els recolzarem i que siguin cada vegada més els col·lectius implicats. Considerem essencial que pugueu disposar d’un servei municipal directe, la finestreta única, que permeti canalitzar per una sola via tots els tràmits administratius que tenen a veure amb les entitats socials i les festes. Ara mateix són moltes les queixes que ens arriben en aquest sentit. Fins i tot l’acte més petit comporta una complexitat de tràmits i permisos feixucs que a les mateixes associacions els suposa molts problemes”, insisteix.

“Castelló és una ciutat que respecta les tradicions i la cultura. Des del Partit Popular volem contribuir a donar continuïtat a totes les tradicions, que són senyal d’identitat de la nostra ciutat”, conclou Begoña Carrasco.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: