Carrasco: “Marco no pot governar d’esquena als veïns i una nova jornada de protestes se l’ha tornat a recordar”

La portaveu de Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco i els regidors Vicent Sales i Vicente Guillamón han mostrat, de nou, el seu suport als castellonencs que han tornat a sortir al carrer amb xiulets i pancartes en mà, en una nova jornada de protesta, a la plaça Major per demanar la paralització de la reforma que l’alcaldessa Amparo Marco vol dur a terme a l’Avinguda de Lledó. “Marc no pot governar d’esquena als veïns, no vol veure l’oposició veïnal que genera la seva reforma de l’Avinguda de Lledó però avui ha tornat a escoltar la protesta dels veïns que demanen que no es dugui a terme i es deixi l’avinguda com està “, ha assenyalat Carrasco.

“Diu molt poc de l’alcaldessa que estigui disposada a seguir a davant amb un projecte que ningú vol, que ningú ha demanat i que generarà més problemes que beneficis des del mateix moment en què elimina un accés a centre de la ciutat. Marc ha optat per governar d’esquena a la ciutadania, ni respecta la participació ciutadana, ni li importen els perjudicis que ocasionaran 14 mesos d’obres, amb tota l’avinguda aixecada, que especialment va afectar els comerços de la zona en plena pandèmia, on els esforços per no abaixar la persiana definitivament estan sent moltíssims, més d’un any l’avinguda en obres en aquest moment serà el cop de gràcia final per a molts d’ells “, recorda.

Carrasco recorda que es tracta d’una reforma que afecta tota la ciutat, per això, “una obra de tal envergadura que neix sense consens no té cap sentit i en plena crisi econòmica no estem per malgastar 3,3 milions d’euros d’euros que ens costarà aquesta reforma, quan hi ha sectors que ho estan passant molt malament perquè no els arriben les ajudes directes que els van prometre i hi ha barris de castelló amb necessitats més urgents. És millor destinar aquests diners on sí que ho demanen els castellonencs “, afegeix.

La reforma d’Amparo Marco a l’Avinguda de Lledó contempla l’eliminació de l’carril d’entrada a la ciutat des de la rotonda de Tombatossals a Maria Agustina, suprimeix centenars de places d’aparcament i genera problemes de a accessibilitat a les escoles de la zona i als centres de treball, perquè on ara accedeixen amb cotxe, un cop es peatonalice la zona quedarà prohibit l’accés a tot vehicle que no sigui d’emergències.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: