Carrasco: “Marco no finalitza les obres antiinundacions de la Marjaleria i posa en risc 400.000 € de la Conselleria”

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

Amparo Marco torna a incomplir amb la Marjaleria i no finalitza a temps les obres promeses d’evacuació d’aigües i clavegueram. És l’actuació que porta en marxa des de fa gairebé tres anys, corresponent a la 1a Travessera. El termini a què es va comprometre l’Ajuntament per finalitzar les obres va expirar el 30 de novembre i encara estan per concloure.

La portaveu popular, Begoña Carrasco, recorda: “Amb el bipartit portem un retard de gairebé 3 anys en una actuació que es va iniciar el 2015 amb l’anterior legislatura, el següent any (2016) les retallades de la consellera Cebrián van provocar la paralització de la mateixa davant l’estupefacció dels propis marjaleros i ara, el 2017, es torna a incomplir amb el compromís de tenir-la acabada novembre. Van començar més tard del previst i acaba de concloure el termini -estipulado per conveni-, per certificar la totalitat de l’obra acabada i, per tant, garantir que els 400.000 € d’aportació autonòmica arribin a Castelló “.

“A causa de la ineficiència i caòtica gestió del bipartit correm el risc de perdre 400.000 euros de finançament autonòmic, perquè Marc no ha complert el conveni”.
El mal estat que presenten els camins de l’entorn on s’ha estat actuant dificulta la circulació als veïns. Estan plens de clots i desnivells que suposen un perill per al trànsit rodat, tal com denuncien els veïns.

“El més greu de tot són les mentides que porta dient el bipartit des de fa gairebé tres anys, perquè incompleix el que promet. Estarem vigilants perquè malgrat que l’alcaldessa ha incomplert el conveni finançament compromès des de València arribe a Castelló. No podem permetre que per culpa de la incompetència d’aquest bipartit, acabem pagant només els castellonencs.

Carrasco: “Marc i Simó perden la poca credibilitat que els queda, perquè si no són capaços de complir i acabar aquesta obra en temps i forma, que afecta únicament a una zona concreta del Grau, què podem esperar dels compromisos que estan adquirint amb el PGOU ?, un projecte molt més complex que afectarà la totalitat de la nostra ciutat.

El Partit Popular va iniciar la construcció de les infraestructures anti-inundacions a la Marjaleria, portant a terme un projecte a la Primera Travessera (el 2015), aconseguint per al mateix la col·laboració econòmica de la Diputació i la Generalitat. Les obres es van dur a terme i la col·laboració entre les tres administracions es va materialitzar en temps i forma, ascendint aquest projecte a un total de 363.000 euros.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: