Carrasco: “Marco ni tan sols compleix amb les obres de manteniment anunciades com el motor per a la recuperació”

La portaveu de Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, denuncia que l’alcaldessa Amparo Marco no ha estat capaç ni de complir amb els terminis que ella mateixa es va marcar per dur a terme obres de manteniment de la ciutat, que si o si són necessàries, però que es van anunciar com el Pla d’inversions de revitalització econòmica de Castelló (PIRECAS). “Resulta que allò que PSOE, Compromís i Podem prometre fa més d’un any com la gran solució per a la recuperació econòmica ha quedat en un anunci més de la seva gran aparell propagandístic”, lamenta.

Les obres havien d’estar finalitzades en l’exercici 2020 i a dia d’avui, de les 46 obres, sols 10 estan acabades. “Això confirma que l’Ajuntament no està sent el motor econòmic que hauria de ser per a les pimes i autònoms en aquest moment de pandèmia, quan més ho necessiten”, afegeix la portaveu dels Populars.

En aquest sentit, Carrasco assenyala que “la manca de gestió de govern municipal d’esquerres que lidera l’alcaldessa socialista Amparo Marco fa que sempre arriben tard a tot, també a la recuperació econòmica. La maquinària de propaganda de l’alcaldessa supera amb escreix la seva capacitat de gestió. Ni aquest pla menor, per molt que ho adornin, és prou ambiciós per ajudar el nostre teixit productiu a sortir de la crisi i, el que és més greu, ni tan sols han estat capaços de complir-lo, per això, no han tingut més remei que prorrogar-lo, com així es va acordar en la Junta de Govern d’1 de juliol, ampliant el termini fins al 30 de setembre per donar cabuda a l’78% de les obres encara per fer “, afegeix.

“És incomprensible que el govern municipal de Amparo Marco ni tan sols compleixi amb les obres de manteniment que la ciutat necessita. Són experts en generar expectatives que després no compleixen. I el pitjor de tot és que amb tot el programa PIRECAS per fer, pràcticament en la seva totalitat, s’atreveixen a anunciar una segona fase de l’PIRECAS, igual que han fet amb el Pla Edificant sense tenir un sol col·legi nou o reformat dels que preveu la primera fase, enganyant a la ciutadania “, lamenta Carrasco.

“Castelló mereix un govern municipal que concentri tots els esforços a sortir d’aquesta crisi sanitària, econòmica i social i que ho demostri amb fets, no amb anuncis que no donen de menjar als sectors econòmics més afectats per la pandèmia i que segueixen esperant una injecció de liquiditat de l’administració més propera com és l’Ajuntament. Ajudes amb què contrarestar un any ruïnós, de grans pèrdues econòmiques i elevada destrucció d’ocupació “, conclou.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: