Carrasco: “Les retallades sanitàries a Castelló desborden als metges amb llargues llistes d’espera”

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

La portaveu popular, Begoña Carrasco, la regidora Maria Espanya i Maite Vicente, membre de la comissió de Sanitat a la Junta Local del PP, s’han reunit amb el Col·legi Oficial de Metges de Castelló, amb el seu president, José Antonio Herranz, i el seu Junta Directiva. La reunió va abordar la problemàtica sanitària que preocupa la ciutadania.

Carrasco denúncia les retallades sanitàries de la consellera Carmen Montón que estan desbordant als metges amb interminables llistes d’espera.

Carrasco: “Menys metges no significa més estalvi, significa col·lapse i un deteriorament de la qualitat assistencial que sembla no importar ni a la consellera Munt, ni al propi president Ximo Puig. Cal dotar de més personal i recursos l’Atenció Primària, per reduir les urgències hospitalàries “.

“Mentre la consellera Munt segueixi actuant a cop d’ocurrència seguirem veient retrocessos, no avanços. A Munt només li preocupa el desmantellament de l’Hospital Provincial, hospital de referència a Castelló. A més, les retallades d’horaris en els centres de salut -que no atenen per les tardes-, causen indignació entre els que no tenen més remei que acudir a les urgències de l’hospital suportant llargues hores d’espera “.

Per a la portaveu popular és una aberració eliminar les ambulàncies dels Centres de Salut, com a amenaça Munt a partir de gener de 2018. “Una decisió errònia. No té cap sentit que els facultatius es desplacin en els seus cotxes particulars per atendre una urgència, sense poder fer-ho en ambulància, això suposarà un deteriorament greu en la qualitat de l’assistència urgent “.

El Sindicat d’Infermeria, a través dels seus delegats de prevenció de riscos laborals, ha interposat denúncies per aquest tema davant les tres Inspeccions provincials de Treball.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: