Carrasco: “Les batalletes al tripartit tornen a paralitzar les renovables a la Comunitat Valenciana”

El portaveu d’Indústria del GPP, Felipe Carrasco, ha assenyalat que “les batalletes al tripartit tornen a paralitzar les renovables a la Comunitat Valenciana”.

El portaveu popular ha recordat que “el Consell té paralitzades instal·lacions a la Comunitat Valenciana per valor de prop de 9.000 milions dʻeuros, fet que suposa una minva dʻingressos dʻuns 145 euros per cada valencià i deixar de generar 5.000 llocs de treball de qualitat amb les energies verdes. I, mentrestant, la inoperància d’aquest Consell té a l’aire el decret de les renovables per a la instal·lació de noves plantes a la Comunitat Valenciana per les picabaralles i vendetes entre el tripartit, on Ximo Puig canvia cares però no canvia polítiques”.

Carrasco ha lamentat que l’estranya parella Oltra-Mollá es dediquen a jugar amb l’economia, anant en contra dels interessos dels valencians i plantejant batalletes irresponsables en un moment de crisi. Som la comunitat autònoma que menys renovables hem instal·lat als 7 anys que porta el govern del tripartit, ofegats per la burocràcia. Mentre que a Múrcia els tràmits triguen dos dies, aquí dos anys”.

El diputat ha recordat que “el Consell va aprovar dos anys una llei per agilitzar el desenvolupament de les energies verdes. Però la realitat és que amb aquesta llei no s’ha aprovat ni un sol projecte. I ara tornen a la càrrega amb un nou decret, contra el sector, contra l’economia i contra la inversió verda a la Comunitat Valenciana, amb baralles internes amb Compromís i Podem. Legislan retroactivament, creant inseguretat jurídica i provocant fuites d’inversions a altres comunitats autònomes”.

El portaveu popular ha indicat que “Puig amb aquest decret pren a un de cada cinc pobles de la Comunitat el dret a instal·lar energies verdes ia més activa amb els ajuntaments una clàusula de bloqueig per un any. També prohibeix la fotovoltaica al Baix Segura, condemnant els agricultors (ni aigua, ni energia, ni cultius). El mateix passa amb la zona de la Plana, incompatible amb aquest decret llei. Mentre allà tanca Acciona, creix la desocupació o les rajoles pateixen pèrdues pel cost del gas, se’ls nega la possibilitat de recórrer a la seva millor alternativa, l’H2 verd produït amb renovables. Tot és un sense sentit”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: