Carrasco: “La solució per salvar les Tasques i els llocs de treball passa per declarar-les zona gastronòmica, com venim defensant des del 2018”

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, demana a l’equip de govern municipal no desistir a la recerca d’una solució que permeti blindar les Tasques. ”La situació dels negocis d’hostaleria dels carrers Barraques i Isaac Peral no han de passar a un tercer pla. Les mesures que s’han adoptat no han aconseguit disminuir prou els nivells de soroll per deixar de ser Zona Acústicament Saturada (ZAS) i, ara, més que mai no cal llençar la tovallola, cal continuar aprofundint en la manera de compatibilitzar lleure i descans, com fan altres ciutats”, assenyala.

En aquest sentit, Carrasco afegeix que “tota acció ha d’anar encaminada cap a la declaració d’aquest enclavament tradicional de la ciutat a ‘zona gastronòmica’, tal com venim reivindicant des de fa tres anys, quan es va aprovar a les Corts per unanimitat reconèixer les Tasques com a lloc singular. D’aquesta manera quedaria garantida la continuïtat dels negocis d’hostaleria dels quals depenen més de 70 llocs de treball directes, a més dels indirectes. Cal recordar que les Tasques són un reclam més per atraure gent al centre, contribuint així a la seva dinamització i reactivació de l’economia local que tant necessita la ciutat”.

El Partit Popular sempre ha defensat i defensarà el valor afegit que les Tasques suposen per a Castelló, i per tant, la seva supervivència, compatibilitzant lleure i descans veïnal. ”El govern de PSOE, Compromís i Podem no pot desatendre la seva situació, perquè s’acabi perdent una tradició de més de 40 anys i, sobretot, les desenes d’ocupació que constantment són a la corda fluixa”, insisteix Carrasco.

“S’ha d’estar al costat dels que creen ocupació, dels que no es resisteixen a abaixar la persiana definitivament com, lamentablement, n’han fet molts altres. I això passa per activar polítiques que sumin i no que restin com el sistema recaptatori que suposarà l’activació el 10 de gener de les cambres del centre. Un saqueig a les butxaques dels castellonencs que vulguin accedir al centre sense la pertinent autorització. Més de 16.400 multes i 3,2 milions en sancions va ser el resultat dels dos mesos que van estar funcionant les càmeres”, recorda.

El Partit Popular advoca per una resposta que concedeixi plenes garanties a les Tasques. “Entenem que cal assolir una solució definitiva que els doni garanties que la llei no els obligarà a desaparèixer, perquè és el que demanen veïns, hostalers i la societat castellonenca en general, perquè aquest és un assumpte de ciutat”, defensa la portaveu Popular.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: