Carrasco: “La reforma que Marco va a imposar a l’Av. De Lledó sense comptar amb l’opinió veïnal s’ha fet amb nocturnitat i traïdoria”

La portaveu de Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco denuncia la incoherència de l’alcaldessa Amparo Marco pel que fa a la reforma de l’Avinguda de Lledó. “És surrealista que Marc presumeixi d’haver incorporat el 90% de les propostes ciutadanes a el projecte quan les crítiques que li estan plovent per tots els fronts són precisament per no fer cas als veïns. La reforma que Marc va a imposar a l’Avinguda de Lledó sense comptar amb l’opinió veïnal s’ha fet amb nocturnitat i traïdoria “, explica.

“Ens agradaria que se’ns expliqués i així ho hem traslladat avui en Comissió Informativa a el govern municipal d’esquerres, per què Amparo Marco parla, sense cap rubor, de consens veïnal a la reforma de l’Avinguda de Lledó, quan si d’alguna cosa es queixen els veïns és precisament de la no escolta ciutadana en el que titllen de ‘despesa inútil’, ‘innecessari’, ‘disbarat’ i reunions de participació ciutadana que, dit pels veïns són una ‘pantomima’ “, afegeix la portaveu Popular.

En aquest sentit, Carrasco aclareix que, “concretament hem demanat conèixer avui quantes al·legacions s’han presentat a el projecte de reforma de l’Avinguda de Lledó, quantes d’aquestes s’han admès i quantes no, i per què un projecte d’aquesta envergadura, que des el primer dia ha comptat amb una forta oposició veïnal no s’ha presentat ni dialogat prèviament amb els veïns, tenint en compte que no s’atén a la principal al·legació que és no suprimir el carril d’entrada a centre de la ciutat des de la rotonda de Tombatossals “.

Cal recordar que es tracta d’una reforma que ningú ha demanat i que generarà més problemes que solucions, com ja han avançat els veïns i negocis de la zona, perquè no només afecta els residents de barri, sinó a tota la ciutat a l’ tractar-se d’una de les principals entrades a el casc urbà de la capital.

Des del moment que en què es va saber que l’actuació en l’Avinguda de Lledó preveu la supressió d’un carril d’entrada a centre i de multitud de places d’aparcament, els Populars van iniciar una ronda de contactes amb els veïns i negocis de la zona, mantenint el contacte amb tots ells fins avui. “El ‘no’ que han expressat els veïns de manera reiterada a el projecte que pretén imposar Amparo Marco a l’Avinguda de Lledó demostra que el model de ciutat que l’equip de govern vol implantar en diversos barris de la capital de La Plana, sense comptar amb l’opinió dels propis residents, no atén a les necessitats reals dels castellonencs “, assegura Carrasco.

“Estem davant d’una mostra més d’una alcaldessa que no escolta les necessitats d’una ciutadania que veu amb impotència com les seves aportacions no van enlloc perquè a la fi, el rodet de el govern municipal d’esquerres passa per sobre de tota proposta que no s’ajusta a les quals el govern municipal d’esquerres té en ment “, apunta Carrasco.

I conclou: “Aquesta pandèmia ja està generant suficients problemes als castellonencs com perquè el govern municipal de Amparo Marco vingui a incrementar-los encara més. Amb un comerç que es mor, un hostaleria que amb prou feines aconsegueix recuperar les quantioses pèrdues per haver estat tancada més d’un mes, un turisme en dic sec per segon any consecutiu i tants i tants sectors productius en hores baixes i sense les ajudes promeses de les administracions, amb acomiadaments i atur a l’alça, el que necessita la nostra ciutat són polítiques veritablement compromeses amb la recuperació econòmica i no l’enfonsament definitiu de totes les empreses, pimes i autònoms el crit d’auxili segueix sense ser escoltat “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: