Carrasco: “La indignació dels comerciants de l’Avinguda de Lledó creix a el veure que l’alcaldessa ha iniciat el compte enrere per reformar-la”

La portaveu de Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, i el regidor Popular Joan Carles Redondo han tornat a visitar els comerços de l’Avinguda de Lledó on han comprovat que el seu malestar i indignació creix a el veure que l’alcaldessa Amparo Marco ha iniciat el compte enrere per reformar l’avinguda sense tenir-los en compte. “És lamentable, una vergonya que l’alcaldessa Amparo Marco no tingui en compte que la reforma que està decidida a imposar, sense que ningú se l’hagi demanat, causarà un dany irreparable als comerços de la zona, però també de centre, per la eliminació d’un altre accés a la ciutat “, explica.

Durant la visita, els Populars han intercanviat impressions amb els comerciants a qui els afecta de manera directa l’eliminació de carril d’entrada des de Tombatossals a Maria Agustina, a més de la supressió de centenars de places d’aparcament. “Entre tots els establiments comercials que hem visitat a l’Avinguda de Lledó no hem trobat ni una opinió a favor de el projecte. Només amb aquesta percepció l’alcaldessa hauria de replantejar per a qui governa i si pensa en l’interès general, paralitzar el projecte “, assenyala la portaveu dels Populars a la ciutat de Castelló.

No obstant això, els terminis per a l’inici de les obres corren mentre l’alcaldessa no fa cas als castellonencs que cada dijous es concentren a la plaça Major per dir ‘No a la reforma de l’Avinguda de Lledó’. Cal recordar que l’alcaldessa ha anunciat que les obres començaran després de l’estiu.

Davant l’obstinació de l’alcaldessa, Carrasco insisteix: “És lamentable que Amparo Marco segueixi sense trepitjar el carrer i governi des del seu despatx a cop d’imposició perquè ni els comerços volien un sistema sancionador de càmeres que només tenia fi recaptatori, a raó de 200 euros per multa, i per això no va tenir més remei que apagar-les, encara que només temporalment, ni els comerços volen ara 14 mesos d’obres per acabar eliminant una artèria d’entrada a la ciutat que acabarà sent el cop de gràcia final per a ells “, afegeix.

Begoña Carrasco i Juan Carlos Redondo han traslladat personalment el seu suport i el de tot el Partit Popular als comerciants, als veïns i als castellonencs en general a l’entendre que es tracta d’una obra innecessària i inoportuna, per suposar un desemborsament de 3,3 milions d’euros en plena pandèmia, en una remodelació que ningú ha demanat i que ningú vol, mentre la prioritat ha de ser atendre els sectors més castigats per la crisi econòmica i quan encara hi ha barris a la ciutat amb necessitats urgents, ja que els hi sense ni tan sols voreres.

I perquè “no és cert que la reforma de l’Avinguda de Lledó hagi de suposar una disminució de el CO2 perquè els cotxes que ja no podran circular per l’avinguda no desapareixeran, sinó que es desviaran pels carrers adjacents, molt més estretes. D’aquesta manera els recorreguts seran molt més llargs de manera que les emissions de diòxid de carboni seran més grans i estaran més concentrades a l’tenir menys amplitud aquests carrers alternatives, a més de el col·lapse i els consegüents problemes de mobilitat i accessibilitat que es van a ocasionar “, conclou Carrasco.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: