Carrasco insta Marco a escoltar els hostalers de Campoamor

La portaveu de Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, insta l’alcaldessa socialista Amparo Marco a escoltar els hostalers del carrer Campoamor de Castelló, els que demanen treure taules i cadires al carrer, sense obstaculitzar el trànsit de cotxes ni vianants, per així intentar salvar els seus negocis. Una alternativa que, com ells mateixos diuen, els donaria una mica d’oxigen mentre duri la pandèmia.

Carrasco i les regidores de l’PP a l’Ajuntament de Castelló Maria Espanya i Susana Fabregat han escoltat la petició unànime de vuit propietaris de locals dedicats a la restauració en aquesta cèntric carrer de la ciutat. “No estan demanant una cosa impossible, sinó tot el contrari, l’únic que volen és poder treballar per sobreviure a aquesta crisi que els ha portat a una situació límit. El govern tripartit hauria de mostrar-se sensible davant la seva petició de col·locar, al costat de les seves façanes, taules i cadires per donar servei a l’exterior, al menys divendres i dissabtes, tal com plantegen. Es tracta de locals sense terrassa als quals les restriccions de reducció d’aforament i d’horaris els impedeixen, ara per ara, ser rendibles “, assegura la portaveu dels Populars a la ciutat de Castelló.

És l’alternativa més plausible en el curt termini que els hostalers de Campoamor han pensat per continuar oberts i combatre així la dràstica caiguda d’ingressos per la reducció de clients a causa de la pandèmia. La portaveu Popular insisteix: “Només demanen que se’ls deixi treballar per rescatar els seus empleats, menjar cada dia i seguir fent front a les despeses de cada mes, perquè el virus no entén d’economia, els impostos han de pagar-se obligatòriament, per cert , amb un IBI a la ciutat de Castelló que és el segon més car d’Espanya, només per darrere de Madrid i empatats amb Barcelona “.

L’hostaleria de Castelló té clar que, aquesta situació que els està afectant tan negativament, arrossega la resta de sectors productius. “És el peix que es mossega la cua, sense hostaleria, el comerç local es ressent i la resta de el sector serveis també. Són motors de la nostra economia que hem d’impedir que s’aturin, d’ells depenen milers de llocs de treball que, no oblidem, són famílies que necessiten menjar cada dia. Amb un comerç local ferit de mort i una hostaleria que demana a crits ajudes que no arriben al cor de la nostra ciutat s’apaga. Castelló no es pot permetre que cap pime ni autònom més faci el tancament “, assegura Begoña Carrasco.

“La nostra hostaleria i el nostre comerç necessiten ajudes, no més pals a les rodes com el que ha suposat la implantació de sistema de càmeres de vigilància d’accés a el centre que multen els vehicles no autoritzats amb 200 euros cada vegada que creuen el cor de la ciutat, això inclou a veïns, proveïdors, autònoms ia persones amb mobilitat reduïda. I no és perquè es neguin a sol·licitar les autoritzacions, sinó perquè el col·lapse per a la tramitació de les mateixes a l’Ajuntament és tal que no arriben, però les multes si. Els castellonencs estan condemnats a passar per caixa i després haver de reclamar perquè els treguin la multa “, recorda Carrasco.

Tampoc ajuda, segons indica la portaveu de PP, l’eliminació de cada vegada més carrils d’accés a centre de la ciutat, “el govern municipal d’esquerres va suprimir l’artèria d’entrada pel Parc Ribalta i ara segueix entestat amb seguir endavant amb la reforma de l’Avinguda de Lledó que eliminarà l’accés d’entrada per a vehicles des de la rotonda de Tombatossals fins a la plaça Maria Agustina, en contra de l’opinió de la majoria de castellonencs “, conclou Begoña Carrasco.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: