Carrasco: “Gairebé 7 anys després Castelló no té residència pública de gent gran, sinó el mateix hort al solar on es va prometre”

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, lamenta que l’equip de govern tapi la seva inacció en matèria de benestar social, suplint amb publireportatges els gairebé 7 anys de promeses incomplertes amb la residència de gent gran. “Gairebé 7 anys després Castelló no té residència pública de gent gran, sinó el mateix hort al solar on es va prometre”, apunta.

“Al govern municipal se li esgota el temps, per una banda activa la seva maquinària propagandística de cara a les eleccions de maig de 2023 fent política-ficció, sense oblidar que hi ha un acord plenari de 9 de juliol de 2020, en el qual per acord unànime de tots els grups polítics -ia instàncies d’una moció del PP-, se sol·licitava la cessió del terreny de propietat municipal situat al carrer Onda, a la Generalitat Valenciana amb vista a albergar aquesta infraestructura, condicionant l’inici de les obres als propers dos anys. En cas contrari, es procediria a una revisió de l’estat del projecte per valorar si és pertinent revertir el solar al patrimoni municipal”, recorda Carrasco.

Ja han passat els dos anys des de l’esmentat acord. “El que preteníem amb la nostra moció era desembussar una inversió molt necessària a la nostra ciutat. A Castelló hi ha un dèficit de més de 700 places públiques residencials, un problema que l’equip de govern municipal tampoc no prioritza. Mentre l’administració local i la Generalitat incompleixen, l’alcaldessa sí que agilitza altres obres que ningú demana, com la reforma de l’avinguda de Lidón, de la Pau o el Castelló Central restringint cada cop més accessos al centre”, assenyala la portaveu del PP, Begonya Carrasco.

I afegeix: “És qüestió de voluntat política, qüestió de prioritats. L’exconsellera de Polítiques Inclusives i ara imputada, Mónica Oltra, s’ha anat sense dotar Castelló de la residència per a gent gran, que va prometre amb l’alcaldessa Amparo Marco a tots els castellonencs el 2016. És la iniciativa privada la que està suplint aquesta manca anunciant-se ja la tercera residència de caràcter privat, però no totes les famílies s’ho poden permetre. Per al PP sí que és una prioritat el benestar dels nostres majors agilitzant infraestructures públiques on siguin atesos amb les màximes garanties de qualitat. I que no es quedi només a la residència del carrer Onda, perquè només amb aquesta residència no es resol el problema que hi ha a Castelló i que s’ha anat augmentant en els darrers anys”, conclou.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: