Carrasco “Exigirem a la Generalitat que recuperi la línia de finançament amb el Banc d’Aliments de Castelló”

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

La portaveu popular, Begoña Carrasco, acompanyada del portaveu adjunt, Juan José Pérez Macián, ha visitat el Banc d’Aliments de Castelló.

La reunió s’emmarca dins la Ruta Social empresa pel Grup Municipal Popular per detectar les necessitats de les associacions, col·lectius i organitzacions socials de la ciutat.

Respecte a la línia d’ajudes que rebien abans de la Generalitat Valenciana, des de fa 3 anys aquesta dotació econòmica ha desaparegut, sent el Consell de Puig i Oltra l’única institució que no col·labora amb el Banc d’Aliments de Castelló.

Carrasco: “Exigirem a la Generalitat -a través d’una esmena als Pressupostos autonòmics-, que es recuperi la línia de finançament que existia abans. No entenem que els que deien que venien a rescatar persones hagin suprimit aquest ajut. Ara estan a temps de fer marxa enrere, de rectificar i prendre en consideració la nostra esmena “.

“Demanem que es contempli una ajuda econòmica d’almenys 15.000 euros, perquè puguin comprar la maquinària que ara mateix necessiten”.

El Banc d’Aliments de Castelló està considerat entre els 10 millors de tot Espanya quant a la seva gestió. Atén a una mitjana de 15.000 persones de tota la província a l’any. A hores d’ara el seu pressupost és tan auster que a penes arriba per cobrir despeses.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: