Carrasco: “El govern de Castelló confon seguretat amb recaptació, està obsessionat amb fregir els castellonencs a multes”

La portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, lamenta que “el govern de Castelló confon seguretat amb recaptació”, i subratlla que, “en vista de cada decisió que pren, està obsessionat amb fregir els castellonencs a multes”. Carrasco valora així l’acord adoptat ahir en Junta de Govern Local per l’alcaldessa Amparo Marco, i amb què s’adjudica a la mercantil Tradesegur SA un contracte per un import de 83.649,64 euros per a la gestió de 3 radars fixos de velocitat per al control dels vehicles a les vies de la ciutat.

“Al final, la veritat sempre s’acaba imposant. L’acord del govern confirma el que preguntem a les comissions informatives des del Partit Popular, unes interpel·lacions que fins ara no han obtingut cap resposta, i fins i tot s’han arribat a negar per part de l’equip de govern, afirmant que no hi havia cap ubicació definida. ¿Acaba de gastar-se l’Ajuntament 83.649,64 euros dels castellonencs en la instal·lació de tres radars fixos de control de velocitat de vehicles i seguirà dient que és fals?”, ha denunciat la portaveu del PP a la ciutat, que recorda que les ubicacions previstes, almenys inicialment, eren dues a la ronda de circumval·lació i un tercer a l’avinguda València.

Begoña Carrasco subratlla que “els castellonencs no necessiten més pagaments, al contrari, el que necessiten és pagar menys, que se’ls abaixin els impostos, que s’ajudi a les famílies, als autònoms, als comerços i negocis de restauració, a les pimes… necessiten facilitats per poder treballar i viure, no més problemes ni més dificultats afegides a una situació que ara mateix ja és molt complicada, amb la benzina, l’electricitat i el gas pels núvols”.

El Partit Popular considera que “el problema que hi ha a Castelló no és de seguretat, sinó de mobilitat. Els castellonencs necessiten sistemes que facilitin la mobilitat dins de la ciutat, cosa que no contribueix ni molt menys que s’ompli el centre històric amb càmeres de vídeo, o que s’hagi començat a utilitzar un radar mòbil per també multar els usuaris en els carrers del nucli urbà, com el carrer Governador; o que s’ompli la ronda de semàfors que bloquegen els cotxes al mig de les rotondes. Tampoc ajuda gens a la mobilitat que s’aixecarà potes amunt i tancar el trànsit l’avinguda Lidón, o la plaça La Paz, i properament altres carrers com l’avinguda Rey Don Jaime o el carrer Asensi”.

Begoña Carrasco recorda que “el nostre partit va tirar endavant, fins a dues vegades, dues iniciatives plenàries en què proposàvem que es fes un estudi de la mobilitat i els punts negres de la seguretat viària a Castelló. Mai no hem sabut res més sobre això, encara que el mateix regidor del PSOE ja va deixar clar que, segons la seva opinió, els acords plenaris no serveixen per a res… i als fets ens remetem. No se sap res d’aquest estudi, però en canvi la ciutat s’omple de càmeres i radars, sense conèixer els criteris tècnics que els justifiquin”.

La portaveu del PP a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, declara que “Amparo Marco tot ho arregla en aquesta ciutat posant càmeres i radars que fregeixen a multes els castellonencs. No és en la solució als problemes reals dels castellonencs, que lamentablement són molts i no s’estan atenent. Cal abaixar impostos i facilitar la vida als veïns i preocupar-se per com generar llocs de treball que generin ocupació i riquesa per a tothom”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: