Carrasco: “El caos en la Sanitat segueix agreujant-se lluny de donar-li una solució amb un govern que segueix posant-se de perfil”

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, denuncia incapacitat de reacció i falta de solucions davant un problema que s’arrossega des de l’anterior legislatura. “El caos en la Sanitat segueix agreujant-se lluny de donar-li una solució, amb un govern municipal en funcions que segueix posant-se de perfil. No és possible que una setmana després que s’anunciés la tercera dimissió en tres anys de la directora d’Atenció Primària, el malestar entre els metges i pacients per la falta de personal en els centres de salut; el col·lapse de les llistes d’espera; les retallades en horaris de consultes ,; la manca de planificació de cara a l’estiu; a més de l’absència d’especialistes, com és el cas del servei de neurologia en el Provincial, amb gairebé 1000 cites pendents, segueixi sent un problema que no s’està tendint en compte “, així s’ha manifestat, Carrasco, qui insta a reivindicar a la Conselleria de Sanitat, solucions immediates per als castellonencs.

“A les portes de l’estiu ens trobem amb la mateixa situació lamentable sense que les denúncies dels propis facultatius mèdics siguin escoltades. Cal no oblidar que la sanitat és la segona preocupació dels castellonencs, després atur, i només per això, el govern en funcions no hauria de posar-de perfil deixant passar els dies sense que s’abordi de ple la situació “, assenyala la portaveu popular .

El tancament de consultoris mèdics auxiliars d’estiu és una de les amenaces que atempten contra la minva de la qualitat assistencial dels castellonencs i “no podem seguir permetent que segueixi sent així, pel bé dels castellonencs”, argumenta Carrasco.

Per a la portaveu popular, “l’alcaldessa en funcions, Amparo Marco i els seus socis de govern han de deixar de fer cas a una problemàtica greu que atempta contra la salut dels veïns de Castelló. Ja ho vam denunciar en l’anterior legislatura i ho seguirem denunciant fins tornar als castellonencs la qualitat assistencial que es mereixen. Aquesta que s’ha fet malbé des que comencessin amb el desmantellament de l’hospital Provincial de referència per a tots els castellonencs “.

“Des de la nostra tasca de fiscalització del govern -ara en funcions-, i del nou que sorgeixi després del 15 de juny, seguirem defensant els interessos de tots els castellonencs, perquè serem una oposició constructiva, dialogant i de consensos, però també ferma i reivindicativa amb les inversions i els recursos que li corresponen a Castelló d’altres administracions “, conclou Carrasco.

Informació i Foto: PP Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: