Carrasco: “El bipartit de Castelló nega la finestreta única al Món de la Festa”

La portaveu popular, Begoña Carrasco, ha defensat al Ple la creació de la finestreta única, tan necessària per facilitar als col·lectius la gestió de les festes, no només de la Magdalena, sinó les de tot l’any.

Carrasco: “Votant en contra de la nostra moció l’alcaldessa incompleix el seu propi compromís d’activar la finestreta única, a la qual es va comprometre a l’Assemblea de Festes de l’any passat, amb l’objectiu de facilitar les tramitacions per a l’obtenció d’autoritzacions i permisos a qui de manera altruista fan possibles les festes de tot l’any “.

“Avui sabem que van mentir perquè habilitar un punt d’informació no és concentrar en una sola administració les gestions necessàries, tal com demanen els que a l’hora d’organitzar qualsevol festeig, segueixen anant d’una finestreta. També han dit no a impulsar una Guia de procediments, actualitzada, per al 2019 que informi de les tramitacions municipals necessàries per a les diferents activitats que es desenvolupen “.

“Han incrementat la burocràcia, i cada vegada són més les traves amb què es troben els qui treballen de manera altruista per les festes de la nostra ciutat.

“L’Ajuntament hauria de limitar-se a facilitar la feina al Món de la Festa i deixar-se de ingerències polítiques que tant de mal estan fent a la imatge de la ciutat, perquè el nivell de politització en les festes a què ha arribat aquest bipartit és intolerable, quan els festers sempre havien gaudit d’autonomia. La gestió de les festes del bipartit és un caos “.

“Lamentem profundament la vergonyosa imatge oferta aquests dies amb el seu enfrontament amb la Junta de Festes”.

 

 

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: