Carrasco demana al govern municipal transparència en el cobrament d’impostos als castellonencs

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, es fa ressò que les queixes dels castellonencs que tenen fraccionat el cobrament d’impostos municipals que avui mateix veuen com l’equip de govern ha passat a aplicar-los la nova modalitat al cobrament d’impostos, sense avís previ, i sense que apareguin desglossats els conceptes en el rebut. És per aquest motiu que la portaveu Popular demana al govern municipal de PSOE, Compormís i Podem, “transparència a l’hora de recaptar els diners que amb tant esforç surten de la butxaca dels castellonencs, perquè això sí, els impostos que paguem els castellonencs segueixen sent elevats per a la poca empatia que demostra l’equip de govern”.

Carrasco assegura que són moltes les queixes que segueixen arribant a l’Oficina d’Atenció Ciutadana que el Partit popular té al carrer Governador, “amb el nou fraccionament, que ha imposat l’equip de govern d’Emparo Marco, que ara passa de nou mesos per a tots els que el tenia fraccionat en vuit mesos o en menys temps, no se sap què se’ls està cobrant”, explica.

I afegeix: “El govern tripartit té molta pressa a recaptar elevats impostos, però no s’ha molestat a informar prèviament de la nova modalitat de cobrament. Ho demanem fa dues setmanes i avui insistim, els castellonencs mereixen conèixer al detall cada rebut, sol·licitem que es desglossi i aparegui la part proporcional dels corresponents cobraments d’impostos perquè ara mateix només apareix un import global que genera desconcert i dubtes al contribuent”.

Per Carrasco els elevats impostos que segueixen pagant els castellonencs són una prioritat a abordar i, per això, el seu equip de regidors a l’Ajuntament ja està treballant en una proposta per alleujar la pressió fiscal, baixant impostos als castellonencs per ajudar-los a sortir de la crisi.

“Estem treballant en un pla de rebaixa fiscal per al 2023, que traslladarem a l’equip de govern, igual que fem cada any per tenir a bé estudiar-ho en benefici dels castellonencs. Apostem per baixar impostos perquè a Castelló és possible, perquè creiem que és la millor manera d’ajudar les famílies i els qui creen ocupació i, perquè si el govern municipal no és capaç d’invertir els diners en allò que promet, deixant-se 56 milions al calaix, com va passar l’any passat, millor que es quedi a la butxaca del contribuent”, assenyala Begoña Carrasco.

I recorda que per a aquest 2022 contemplàvem un estalvi en impostos de 9,7 milions, que va desestimar l’equip de govern malgrat tendir-li la mà explicant-li com fer-ho. Tornarem a insistir amb una proposta d’ordenances fiscals que anirà des d’una flexibilització més gran del calendari de pagament, l’exempció de taxes i bonificacions per a pimes i autònoms i, sobretot, insistint en la baixada de l’IBI que afecta la major part de les famílies castellonenques”, conclou.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: