Carlos Mazón: “Sánchez i Puig ja triguen a abaixar els impostos com ha demanat el PP”

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha insistit avui que “Sánchez i Puig ja triguen a abaixar els impostos com ha demanat el PP”.

Així s’ha manifestat Carlos Mazón, després de visitar les falles a Gandia, on ha destacat el gran esforç de tots els fallers per continuar fent gran la festa i “perquè celebrar les falles també és contribuir a l’economia local”.

El president del PPCV, ha afirmat que “la situació de crisi que estem vivint és molt complicada perquè la cistella de la compra és pels núvols igual que la gasolina i el gasoil. Cada dia és més difícil per a les famílies arribar a finals de mes”.

En aquest sentit, ha lamentat que “no hi ha pinta que Sánchez ens abaixi els impostos, tal com ha sol·licitat el PP. I no sembla que tingui gaire pressa a aprovar i posar en marxa moltes mesures per fer front a la situació que estem vivint”.

“Vénen temps complicats, però la societat valenciana té forces i ganes per lluitar i continuar treballant”, ha afirmat.

Pel que fa al sector de la pesca, Carlos Mazón ha afirmat que “s’ha paralitzat la flota pesquera, hi ha gent que no està sortint a pescar, que no poden treure les barques pel preu del combustible i per moltes altres raons”.

“No sé com cal demanar que s’acabi amb aquest infern fiscal, necessitem que s’abaixin els impostos per als que més ho necessiten. Estem demanant la reducció de l’IVA especial dels hidrocarburs, del preu de la llum, de mesures que es poden anar prenent tant al tram autonòmic com al nacional”.

Mazón ha afirmat que “cal deixar d’ofegar la gent. Estem parlant de poder sobreviure, de poder aixecar la persiana o treure la barca als matins. Hem d’oferir ajuda als que volen seguir amb els negocis”.

Finalment, el president del PPCV ha recordat que “ens hem compromès amb el sector pesquer a crear una direcció general de pesca per tenir més interlocució amb el sector”.

Informació i Foto:PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: