Carlos Mazón: “No tolerarem que s’humiliï ni Espanya ni la Comunitat Valenciana”

El president de la Generalitat Valenciana i del PPCV, Carlos Mazón, ha assenyalat que “no tolerarem que s’humiliï Espanya i la Comunitat Valenciana”.

Així s’ha pronunciat en la seva intervenció a l’acte en defensa de la igualtat de tots els espanyols que ha clausurat el president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, a València i que ha reunit al voltant de 20.000 persones a la Plaça dels Furs. “Hem omplert València contra l´amnistia ia favor de la igualtat de tots els espanyols”.

El president del PPCV ha afirmat que “aquests anys hem vist l’atac més gran que mai hauríem pensat a l’estat de dret. Hem vist indults; hem vist com s’elimina la sedició a Espanya; com s’abaratia la malversació a Espanya; com surten violadors al carrer a Espanya. Mentre això passava s’intervenien els fonaments de l’Estat: tribunals, el CIS, la fiscalia… I alhora aquí se’ns menyspreava. Es portaven les pitjors Rodalies, se’ns negava l’aigua, el futur de la ceràmica, l’ampliació del Port de València necessària per a les nostres infraestructures i per al nostre futur, els pitjors Pressupostos Generals de l’Estat per a la nostra terra, el pitjor finançament… I quan ja pensàvem que havíem vist suficient, quan crèiem que ja estava tot fet, avui s’humilia Espanya, la llei, la Constitució i el Rei”.

Carlos Mazón ha indicat que “amb aquesta amnistia que ens telegrafien sense cap rubor, es perdona i es demana perdó als qui han humiliat Espanya, a la Constitució ia la Comunitat. No ho tolerarem. Aquí ara ja no hi ha consellers dient el 9 doctubre que som països catalans. Aquí tenim ara una Generalitat que ha acabat amb la imposició ideològica a les aules: ha arribat la llibertat a l’educació. S’ha acabat el govern més car de la història. S’han acabat les subvencions a dit als que diuen que som països catalans”.

“Avui us demano que acompanyem des de València a la gran esperança que té Espanya, a Alberto Núñez Feijóo. Li transmetem tota la nostra força perquè ho necessitem a la Moncloa com més aviat millor. Necessitem la llibertat, la concòrdia, la defensa de la nostra terra. Té tot el nostre suport com a gran alternativa i com la gran referència que necessita Espanya”.

Mazón també ha tingut paraules d’agraïment a l’esforç dels que treballen aquests dies en la lluita contra el foc.

Català: “No tolerarem que ningú condemni el nostre país”

Per part seva, l’alcaldessa de València María José Catalá ha assenyalat que “no tolerarem que ningú condemni el nostre país: no en el nostre nom, no en nom d’Espanya i no a l’amnistia. Ja està bé. No ens podem quedar aturats i ho havíem de dir alt i clar. Necessitem construir un futur on diguem que aquest país s’ha construït amb l’esforç de tots”.

Catalá ha mostrat la seua tristesa per veure “com l’esquerra valenciana aplaudeix els pactes de Sánchez amb Esquerra Republicana i amb Junts. Això en aquesta terra ja ho hem patit i ja sabem com acaba aquesta història. Així que els quedi clar: No consentirem que València sigui la gran perjudicada dels pactes de la indignitat”.

María José Catalá ha indicat que “els valencians no podíem fallar davant d’un dels moments més crítics de la nostra democràcia. I no ho hem fet. Aquí estem perquè se’ns escolti ben alt i ben fort: no a l’amnistia”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d