Carlos Mazón: “La Costa Blanca és la primera divisió turística de la indústria de la felicitat”

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha arrencat la primera jornada de la Fira Internacional de Turisme -FITUR 2021- amb una bateria de reunions de treball amb associacions de el sector per tal d’articular estratègies promocionals de cara a la reactivació turística de la província. L’estratègia marcada pel Patronat Costa Blanca és la d’atraure, a curt termini i pensant en la campanya estival, a l’turista nacional, encara que sense deixar de posar el focus d’atenció en la captació de viatgers internacionals, mitjançant corredors assegurances anti-Covid.

“Hem de ser conscients en aquest moment d’on podem arribar a curt termini i on volem arribar a llarg termini. A curt termini volem, el més aviat possible una recuperació del nostre sector, per això venim a FITUR “ha explicat el president, que ha recalcat que, a més,” volem estar també en la primera velocitat de la recuperació de l’turisme internacional “.

Mazón, que ha iniciat el primer dia de l’certamen amb el director general d’Unipublic, Javier Guillén, amb qui ha mantingut una trobada per ultimar els detalls de el pas de la Volta Ciclista a Espanya per terres alacantines el proper mes d’agost, ha insistit que a la Costa Blanca “som els de sempre i volem tornar a rebre a l’turisme nacional de sempre. És un objectiu concret a què sumem també el treball que estem desenvolupant amb operadors turístics i companyies aèries per articular aquests corredors de seguretat que venim reclamant per als turistes internacionals “.

En aquest sentit, el també president del Patronat Provincial de Turisme ha posat èmfasi que el sector “ha patit amb professionalitat, respectant les normes sanitàries i optimitzant mesures per oferir una destinació segura als turistes internacionals quan es puguin dur a terme aquests viatges “.

Finalment, el dirigent alacantí ha animat els turistes de proximitat a ultimar els seus desplaçaments a la província d’Alacant aquest estiu. “A l’mercat nacional volem recordar-li que tenim a les portes de l’estiu totes les nostres instal·lacions preparades, el nostre sector preparat, les nostres comunicacions en perfecte estat. La Costa Blanca ho sap fer, així com els nostres hotelers, els nostres camps de golf, els nostres càmpings, el nostre turisme esportiu i d’interior i així successivament “.

“Som la Costa Blanca de sempre a la primera divisió de l’tracte i de l’hospitalitat a la indústria de la felicitat”, ha remarcat.

Després de reunir-a primera hora amb el director general d’Unipublic per perfilar les dues les etapes de la Vuelta que discorreran per municipis alacantins, la setena jornada, el divendres 20 d’agost, Gandia-Balcó d’Alacant -itinerari de muntanya-, i la vuitena el dia dissabte 21 amb un recorregut que partirà de Santa Pola fins a la Màniga de la Mar Menor -itinerari de costa-, Mazón ha assistit a diverses presentacions de l’oferta turístiques dels municipis de la província.

En aquesta jornada inaugural el president també ha tancat amb Peter Walton, director executiu de l’Associació de Turoperadors de Golf, una renovada aliança per posicionar la província com a destinació preferent d’aquest esport. IAGTO (sigles de l’entitat en anglès) incorporarà els camps de golf associats de la província al seu segell de qualitat. Així l’hi ha traslladat Walton per videoconferència a president de la Diputació, a el director del Patronat Costa Blanca, José Mosso, i a el secretari general de l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca, Àngel Llopes.

Durant els propers dies -del 19 a l’23 de maig- l’organisme autònom de la Diputació d’Alacant durà a terme una intensa agenda de reunions amb companyies aèries, operadors turístics, agències de viatge i associacions per atraure el viatger de proximitat. En aquestes trobades de treball Carlos Mazón, acompanyat per José Mancebo, tancarà estratègies promocionals i aliances turístiques que permetin reactivar un dels sectors que més ha patit amb la crisi de l’coronavirus.

Costa Blanca es presenta amb un estand de 205 metres quadrats dins de l’espai de Comunitat Valenciana. En aquesta ocasió, s’han extremat totes les mesures de seguretat i protocols anti Covid, establertes per IFEMA, amb severes mesures de control d’aforaments als estands, de manera que moltes de les presentacions es duran a terme de manera digital.

La vicepresidenta primera i diputada de Cultura, Julia Parra, també ha estat present a la primera jornada de FITUR 2021.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: