Carlos Mazón: “És el moment que el canvi arribi també a Espanya amb Feijóo”

El president del PPCV i president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assenyalat al míting central de campanya amb Alberto Núñez Feijóo que “és el moment que el canvi arribi també a Espanya amb Feijóo com a president”.

Mazón ha assenyalat que “ens juguem molt diumenge que ve, ia uns dies del canvi que Espanya necessita tenim al president més valencià que es pot tenir a partir de diumenge que ve que és Alberto Núñez Feijóo”.

Carlos Mazón ha indicat que “el motor de la Comunitat Valenciana està en marxa i la victòria de diumenge està en marxa” i ha recorregut a un embarbussament: “el desanxitzador que desanchice bon valencianitzador serà. Aquest és Feijóo. Qui baixarà els impostos és ell, qui posarà en marxa l’educació gratuïta des dels zero anys és ell, qui posarà en marxa el finançament, l’aigua, el corredor mediterrani és ell…”.

El president valencià ha afirmat que “el motor del PPCV està a ple rendiment. Ens queden dos dies per omplir les urnes de vots. És el moment del canvi, de desanxitzar i valencianitzar, de posar-nos en marxa”.

“Els valencians som aquí per oferir noves glòries a Espanya. Ens mereixem poder mirar el futur amb un govern d’Espanya alineat amb la Comunitat Valenciana, amb les polítiques que s’estan posant en marxa als nostres ajuntaments”, ha afegit.

Així mateix, Carlos Mazón ha fet referència a “l’eliminació del govern més car de la història. Només a la franja de consellers i secretaris autonòmics estalviarem als valencians tres milions d’euros en sous de polítics”.

Per part seva, Esteban González Pons ha enumerat tot un seguit d’inversions necessàries per a la Comunitat Valenciana que han estat rebutjades pel govern socialista. En concret, el candidat popular ha afirmat que “des de l’any 92 no hem rebut una humiliació tan gran com el trasllat d’Atocha a Chamartín, on els retards són constants. El problema real és que ningú no va preveure l’amuntegament en aquesta estació, insuficient”.

El candidat popular ha afirmat que “el sanxisme és antivalencianisme i desanxitzar Espanya és tornar a valencianitzar-la. Cal mirar de resoldre la vida a tothom. Per evitar el bloqueig que proposa el sanxisme demano als votants socialistes que votin amb realisme i ens votin. Feijóo és un que uneix, junts som tots, no deixeu que ningú ens separi”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: