Carlos Mazón: “El canvi s’inicia avui a la Comunitat Valenciana”

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha afirmat que “comença el canvi a la Comunitat Valenciana ia Espanya perquè aquestes eleccions enviaran un missatge en positiu, de futur i clar a la resta d’Espanya perquè la Comunitat sigui el referent que té de ser”.

El president del PPCV ha realitzat una declaració amb motiu de la convocatòria de les eleccions autonòmiques per al proper 28 de maig on ha destacat que els ciutadans d’Alacant, València i Castelló tenim una nova oportunitat per triar els nostres representants. Aquí comença el canvi”.

“Fa molt de temps que arrosseguem una època trista, de falta d’ambició i amb un Govern que ha exercit més de sucursal i ajupint el cap. Avui som l’autonomia amb més dèficit d’Espanya, triplicant el de l’any passat. I tenim la llosa del rècord de deute que pagaran els nostres fills. Tot i això, tenim el Consell més car de la història de la Comunitat Valenciana igual que passa a Espanya. Avui tenim la pitjor sanitat de la democràcia amb 70.000 persones esperant a ser operades i 2’5 milions sense poder obtenir cita amb el metge de capçalera”.

Així, Mazón ha explicat que “el Consell de Puig no ha estat capaç aquests anys de construir habitatges socials. Més de 20.000 joves esperen el bo al lloguer i 160.000 valencians han estat abandonaments sense les ajudes per poder encendre la llum. Hi ha 1.270.000 persones en risc de pobresa extrema. I això no ho podem tolerar com a societat”.

Tot i aquesta situació ha volgut llançar un missatge d’optimisme i ha assegurat que “vull que somrigueu perquè ja se’n van. Anirem donant a conèixer les propostes del PPCV. Apostarem per la sanitat pública, reduint les llistes d’espera. L’habitatge serà un dret social i hi construirem 10.000 habitatges de protecció oficial. L’educació de 0 a 3 anys serà gratuïta eliminarem el greix administratiu i la despesa política, reduint conselleries i càrrecs polítics per destinar els diners a allò que importa que és la sanitat, l’educació i les polítiques socials”.

En aquest sentit, Mazón ha destacat que aquestes eleccions van més enllà perquè envien un missatge a la resta d’Espanya. Aquí avui comença el canvi

Ha destacat que “manarem un missatge clar de la robustesa de la nostra autonomia i de la importància del nostre autogovern i de la formalesa de les nostres senyes d’identitat. Direm alt i clar que hi ha tantes maneres de sentir-se valencià com a ciutadans som d’Alacant, València i Castelló i totes valen per igual”.

El president del PPCV ha assegurat que ser valencià és defensar la nostra sanitat pública, dotant-la de mitjans, reduint les llistes d’espera i reconeixent la feina dels nostres sanitaris. És permetre que les famílies, les pimes i els autònoms tinguin més recursos a final de mes reduint impostos a tothom. És donar suport a la nostra educació pública i fer-la lliure i gratuïta”.

Ser valencià és garantir l’aigua per als nostres camps i agricultors. Considerar l’habitatge com un dret social i impulsar-lo des de les administracions públiques. És apostar per l’autogovern i la independència energètica. Ser valencià és parlar en l’idioma que vulguem, sense crits ni confrontacions. És gestionar els diners de tots amb cap. És no permetre que la nostra senyera s’inclini mai davant de ningú

El president del PPCV ha afirmat que “crec i defenso un projecte on cada persona pugui triar lliurement què vol ser i com desenvolupar la seva vida sense imposicions i sense prejudicis ideològics, amb més opcions i menys prohibicions”. Un projecte en què tothom cap i sempre amb lleialtat i respecte a la Constitució, l’Estatut d’Autonomia i les senyes d’identitat”.

Mazón ha recordat que “cal triar davant d’un govern que garanteix el canvi a la Comunitat Valenciana i pot enfrontar-se a Pedro Sánchez ia un model excloent i sectari que ens diu com hem de ser bo o mal valencians, en quina llengua hem de parlar o com hem d’educar els nostres fills”.

El president del PPCV ha destacat que “a la Comunitat que ve dibuixarem un futur lliure, igual i just on entre tots construïm la societat en què volem viure amb esforç i sacrifici però amb seguretat i confiança on els nostres fills i filles tinguin les oportunitats per a poder desenvolupar-se penament i els nostres majors siguin atesos i escoltats amb el respecte que es mereixen i s’han guanyat”

Finalment, ha afirmat que “estem cridats a triar entre la continuïtat i el conformisme o formar part del canvi

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: